Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Gubán Dóra
21, Mátranovák

– Fitness-wellness instruktor végzettséggel rendelkezem. Életem meghatározó része a sport, valamint a mozgás. Jelenleg egy salgótarjáni konditeremben tevékenykedem edzőként, ahol többek között aerobik órákat is tartok. Mindezeken kívül szeretek festeni, illetve alkotni, művészléleknek tartom magam. A szabadidőm jelentős részét a barátaimmal töltöm. Jövőre a Miskolci Egyetem gyógytornász szakára szeretnék felvételt nyerni. A Tündérszépek versenyre a nővérem biztatására jelentkeztem.

A 159 centis Dóra csillagjegye vízöntő. Kedvenc étele a csirkemell, kedvenc itala a víz. Kedvenc zenéje Ed Sheeran: Shape of You, kedvenc parfümje a Dior Hypnotic Poison.

6.63pont

További résztvevők