Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Dénes Glória
19, Salgótarján

– Idén nyáron érettségiztem, jelenleg pedig egy hitelközvetítő cégnél dolgozom lakhelyemen, Salgótarjánban. Októbertől egy nemzetközi fitnesziskolában kezdem meg a tanulmányaimat, amely OKS-j végzettséget ad majd. Szabadidőmben szeretek sportolni, kirándulni, valamint a lehető legtöbb időt próbálom a családommal, illetve a barátaimmal tölteni. A Tündérszépek versenyre azért jelentkeztem, mert több ismerősöm is biztatott, ezért úgy döntöttem, hallgatok rájuk, és megmérettetem magam.

A 169 centis Glória csillagjegye rák. Kedvenc étele roston sült lazac, kedvenc itala a Zero tea. Kedvenc zenéje Meduza-Piece: Of Your Heart, kedvenc parfümje a Guess Seductive.

6.47pont

További résztvevők