11°

Tündérszépek

Tisztelt Olvasók! 3 millió forintos össznyereményért zajló, 3 fordulós szépségversenyünk megyei fordulójának értékelési időszaka véget ért, így árpilis 1-ig, azaz a regionális forduló kezdetéig nem lehet szíveket osztani a hölgyeknek. Hamarosan közzé tesszük a végleges és hivatalos eredményt, addig is minden nap új, más megyéből érkező szépséggel ismerkedhetnek meg.

Bogdán Amanda
17, Buják

– Jelenleg egy vendéglátó iskolába járok, még tanuló vagyok. Most készülök az érettségire, fodrász szakmát szeretnék szerezni, és később majd ezen a vonalon elhelyezkedni. Már most is vannak ismerőseim, akiknek a szempillájukat és a körmüket már én csinálom, rendszeresen járnak hozzám. A szabadidőmben szívesen sétáltatom a kutyámat, nagyon szeretem az állatokat. Sportolni is szoktam, néha eljárok konditerembe. Nagy gyermekkori vágyam volt, hogy egyszer kipróbálhassam magam egy ilyen szépségversenyen. 

A 165 centis Amanda csillagjegye skorpió, kedvenc étele a csirkemell és a krumplisaláta, kedvenc itala a Cappy, kedvenc zenéje Rihanna: Te Amo, kedvenc parfümje a Coco Chanel.

Videós bemutatkozás megtekintése

5.71 pont

A megyei forduló végeredménye