Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Blendovszki Evelin
21, Salgótarján

– A szécsényi Lipthay Béla Mezőgazdasági és Élelmiszeripari szakközépiskola tanulója voltam, ahol többféle végzettséget is szereztem, azonban egyikben sem sikerült elhelyezkednem. Jelenleg a karancslapujtői ropiüzemben dolgozom. Szabadidőmben szívesen hallgatok zenét, illetve szeretek kézműveskedni. A Tündérszépek versenyre azért jelentkeztem, hogy megtudjam, mások mennyire tartanak szépnek, továbbá, hogy ezáltal is kipróbálhassam magam és felejthetetlen élményekkel gazdagodjak.

A 160 centis Evelin csillagjegye bak. Kedvenc étele a pizza, kedvenc itala a gyümölcslé. Kedvenc zenéje Rihanna: Diamonds, kedvenc parfümje a Beyoncé.

4.05pont

További résztvevők