Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Bangó Szimonetta
22, Salgótarján

– Mindig is érdekelt a kereskedelem és a pénzügy világa, ezért jelenleg az egyik salgótarjáni üzletlánc ajándékboltjában dolgozom eladóként. Emellett elkezdtem egy tanfolyamot, amelynek köszönhetően pénzügyi asszisztens végzettséggel is gazdagodom majd. Szabadidőmben szívesen futok, illetve fotózkodom. Soha nem vettem még részt hasonló jellegű versenyen, ezért a jelentkezésem legfőbb oka az volt, hogy kipróbáljam magam egy ilyen megmérettetésen, és ezáltal is felejthetetlen élményekkel gazdagodjak. 

A 152 centis Szimonetta csillagjegye nyilas. Kedvenc étele a McDonald’s-os kaják, kedvenc itala a kóla. Kedvenc zenéje Maluma: Corazón, kedvenc parfümje a Zara.

6.41pont

További résztvevők