19°
23°
12°

Tündérszépek

A Tündérszépek verseny fináléjában 13 megye hölgyeit tekinthetik meg és értékelhetik olvasóink. A tét minden eddiginél nagyobb: az első Tündérszépe ugyanis 300 ezer forint értékű utazást, udvarhölgyei pedig 100-100 ezer forintos vásárlási utalványt nyernek. Az értékes nyereményhez neves zsűri is dukál: azt ugyanis, hogy kik lesznek szépségversenyünk győztesei, Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok magyar vízilabdázó, Kárpáti Rebeka szépségkirálynő, Sándor András író, rádiós, valamint Szabó Pál Krisztián a Fehérvár AV19 jégkorongozója dönti el. Természetesen továbbra is számítunk olvasóinkra, az ugyanis rajtuk múlik, hogy ki lesz a közönségkedvenc Tündérszép, és ki nyeri az ezzel járó 100 ezer forint értékű utazást. Értékelni május 10-ig, a megszokott módon lehet: egy hölgyre egy e-mail címről naponta egyszer. *

További részletek az itt elérhető versenyszabályzatban.

Az értékelési időszak lezárult. A végeredményt vasárnap este tesszük közzé.

Babcsán Mercédesz
21, Nógrád

– Az SSZC Szent-Györgyi Albert Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskolában érettségiztem, ahol egészségügyet tanultam. Jelenleg az SSZC Mikszáth Kálmán Szakgimnázium és Szakközépiskolában vendéglátásszervezői OKJ-s képzésen veszek részt, amelyet idén fogok elvégezni. Az iskola mellett hétvégente különböző vendéglátó egységekben dolgozom, de rengeteg időt töltök az állataimmal is, illetve szeretek focizni. Azért jelentkeztem a versenyre, mert szeretném megmutatni hogy egy életvidám, mosolygós is lány is lehet „ Tündérszép”, még akkor is, ha nem topmodell alkat. A jelentkezésre a barátom és az édesanyám motivált. 

A 158 centis Mercédesz csillagjegye bika, kedvenc étele a kínai leves, amit anyukája készít, kedvenc itala a vaníliás Coca Cola, kedvenc zenéje Selena Gomez bármely száma, kedvenc parfümje a Selena Gomez által készített parfüm.

Videós bemutatkozás megtekintése

6.01 pont

A Tündérszépek döntőjének résztvevői

* Az eldobható e-mail címekről, illetve a május 10. éjfél után érkezett értékeléseket töröltük a rendszerből.

Nézzen További tündérszépeket