Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Angyal Kata Blanka
19, Salgótarján

– Jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetem szociálpedagógia szakos, első éves hallgatója vagyok. Hobbim a lovaglás, illetve a tánc, az utóbbiban már értem el jelentős sikereket is. A Tündérszépekre a szüleim, valamint a nagyszüleim biztatására jelentkeztem. Már korábban is vettem már részt hasonló jellegű megmérettetéseken, ezért nem volt idegen számomra a szépségversenyek világa. 

A 168 centis Kata csillagjegye a bak. Kedvenc étele a burrito, kedvenc itala a Fanta. Kedvenc zenéje a rock, kedvenc parfümje a Versace.

6.44pont

További résztvevők