Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Abonyi Szabina
29, Ludányhalászi

– Ludányhalásziban élek, ahol a két gyermekemet nevelem. Emellett jelenleg a saját vállalkozásomat vezetem. Szakács végzettséggel rendelkezem, éppen ezért főzni is imádok. Mindenféle sportot szívesen űzök. Szabadidőm jelentős részét a gyermekeimmel és a párommal töltöm. Szeretem a különleges ételeket, italokat és mindent, ami a török kultúrával kapcsolatos. A Tündérszépek versenyre a párom biztatására jelentkeztem, továbbá azért, mert kihívásnak tartom ezt a megmérettetést.

A 180 centis Szabina csillagjegye bak. Kedvenc étele az olasz tészták, kedvenc itala a tonic. Kedvenc zenéje a török zenék, kedvenc parfümje a Jennifer Lopez.

6.24pont

További résztvevők