szépségverseny

2021.02.28. 19:55

Íme, a 7 kedvenc fotónk a hét nógrádi Tündérszépeiről

Február 15-én elrajtolt a Tündérszépek 2021 megyei fordulója. Idézzük fel együtt, kiket mutattunk be az elmúlt hét napban nektek!

Nool

Fotó: 349295585060101

Február 15-én indult el a Tündérszépek országos szépségversenyünk első fordulója, melyben megyénk szépségei mutatkoznak be. Harminc napon át minden nap új szépséget mutatunk be hírportálunkon, ahol olvasóink szíveket is oszthatnak a szépségeknek, akik vagy saját portfólióval indulnak, vagy pedig portálunk fotósai készítenek róluk képeket.

A héten hét lányt mutattunk be: Németh Dzsenifer, Diószegi Nikolett, Kovács Dóra, Jakubovics Mónika, Kürti Adrienn, Dobrocsi Sára, és Varga Liliána várja a szívecskéket. Így már tizenhárom lány van versenyben a Tündérszépek királynői címéért. A megyei fordulóba eddig bejutott lányok rövid bemutatkozását, és a szavazófelületüket ide kattintva érhetitek el.

Értékeléseitekkel ráadásul nem csak kedvenceiteket segíthetitek, hanem számos nyeremény gazdái is lehettek. Országos szépségversenyünkre még lehet jelentkezni, de a 30-as mezőny helyei gyorsan fogynak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!