szépségverseny

2021.02.13. 19:45

A tekepályán is bizonyít a Tündérszépek királynői címére pályázó bátonyi lány

Folyamatosan készülnek a Tündérszépek 2021 portfóliói a salgótarjáni József Attila Művelődési Központ üvegcsarnokában. Legutóbb a 17 éves Kovács Natáliát fotóztuk meg, akit szülei biztattak a nevezésre.

Sz. R.

Forrás: NMH

Fotó: Hüvösi Csaba

Immár harmadik alkalommal hirdettük meg a nagy sikerű Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre ezúttal is 16-29 éves hölgyek jelentkezhetnek. Ráadásul számos újdonsággal, ragyogó lehetőséggel várjuk most a lányokat, akik ország-világnak megmutathatják szépségüket. A helyek vészesen fogynak, tehát érdemes mielőbb jelentkezni, ha te is képviselnéd Nógrád megyét és megmutatnád magad az országnak! Nemrégiben három nógrádi lányt mutattunk be, akik már részt vettek fotózásunkon, így ők is esélyesek, hogy a verseny döntőjébe kerülhessenek.

A 17 éves Natália már öt éve versenyszerűen tekézik
Fotó: Hüvösi Csaba / NMH

Profi fotósunk elé ezúttal a bátonyterenyei Kovács Natália állt, akit a szülei biztattak a nevezésre. A 17 éves lány jelenleg a salgótarjáni Madách Imre Gimnázium 11. évfolyamos tanulója. Natália öt éve versenyszerűen tekézik, országos és megyei versenyeken is részt vett már jó eredményekkel.

Szabadidejét legszívesebben a barátaival tölti, de az utazásokat is nagyon kedveli. Natália nem csak csinos, de céltudatos is, hiszen jövőbeli tervei között szerepel, hogy a sikeres érettségi vizsga után, felsőfokú tanulmányokat folytasson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!