fotózás

2021.02.18. 19:50

A horgászat a szenvedélye a Tündérszépek pataki szépségének

Február 15-től várják olvasóink értékelését a Tündérszépek első fordulójába bejutott szépségek, de még mindig nincs késő a jelentkezéshez. A lányok portfólió fotózása is gőzerővel készül a salgótarjáni József Attila Művelődési Központban, ahol legutóbb a csinos Varga Liliánát örökítettük meg.

Nool

Forrás: NMH

Fotó: Hüvösi Csaba

Immár harmadik alkalommal hirdettük meg a nagy sikerű Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre ezúttal is 16-29 éves hölgyek jelentkezhetnek. A verseny első fordulója, február 15-én rajtolt el, így harminc napon át mindennap egy-egy új szépséget mutatunk be hírportálunkon. Olvasóink szíveket is oszthatnak a szépségeknek, akik vagy saját portfólióval indulnak, vagy pedig fotósaink készítettek róluk képeket a salgótarjáni József Attila Művelődési Központban.

Aki pedig a versenyzők láttán kedvet kap a jelentkezéshez, annak március 7-ig ezen az oldalon továbbra is nyitva áll a lehetőség. A versenyzőket tízmillió forintos összdíjazás, egyéves autóhasználat, modellszerződés, felkészítő táborok, televíziós döntő és szépségkirálynői segítség várja!

Legutóbb a 19 éves Varga Liliánáról készítettünk profi fotósorozatot, így már ő is versenybe szállt a Tündérszépek 2021 királynői címéért. A pataki lány végzős gimnazista, idén készül az érettségi vizsgákra. Hobbija a horgászat, és szeret a természetben kirándulni.

Liliánát szülei és barátai biztatták a jelentkezésre
Fotó: Hüvösi Csaba / NMH

A középiskola elvégzése után szociális területen szeretne elhelyezkedni. A versenyre a szülei és a barátai biztatására jelentkezett. Liliána érdeklődik a divat iránt, szeretne minél többet utazni, és különböző országok kultúrájával megismerkedni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!