Tündérszépek 2021

2021.04.19. 06:50

A nógrádi Tündérszép álma, hogy az ő fejére kerül a királynői korona

A napokban zárult le a Tündérszépek országos szépségverseny regionális fordulója. A szakmai zsűri szűkebb hazánkból Galcsik Nikolettát küldi az országos döntőbe. Ismerjék meg őt jobban!

Gerhát Karina

Ahogy a megyei fordulóban, úgy most is a szakmai zsűri döntött a régiónkénti három továbbjutóról, akik automatikusan versenybe szállnak a győzelemért.

Április 19-én, azaz ma kezdődik a Tündérszépek országos döntőjének online szakasza, a közönségszavazás. Ennek során ugyan mindennap egy-egy lányt kiemelten mutatunk be a Nógrád Megyei Hírlapban és a Nool.hu címlapján, de már az első naptól, tehát mától egészen május 10-ig, hétfő éjfélig az összes versenyzőt értékelhetik az olvasók.

Az országos online közönségszavazáson a legmagasabb értékelést kapott hölgy lesz a Tündérszépek 2021 közönségdíjasa, aki az elismerő cím mellett egy okostelefon és egy értékes szépségápolási csomag tulajdonosává is válik. Kiléte azonban majd csak a szépségkirálynőt és az udvarhölgyeit is kiválasztó döntő gálaműsoron derül ki, amit a vírushelyzetre való tekintettel július 27-re, keddre halasztottak a szervezők. A közönségszavazás utolsó napjaiban az értékelések átlagát elrejtjük – de szíveket ebben az időszakban is lehet és érdemes is osztani a versenyzőknek. Már csak azért is, mert az értékelők között ezúttal is értékes nyereményt, egy UHD televíziót sorsolunk ki. Előző húzásunkon Ambrus László mellé szegődött a szerencse, így az ő otthonában állhat szolgálatba az értékes robotporszívó.

Galcsik Nikoletta idén lesz 25 éves

Most pedig ismerjék meg közelebbről Galcsik Nikolettát, aki Nógrád megyét képviseli majd az országos döntőben.

Kérdésünkre, hogy miért jelentkezett a Tündérszépek megmérettetésre, azt felelete, hogy kislány kora óta folyamatosan nyomon követi a szépségversenyeket. Csillogó szemekkel nézi, amikor a szépségkirálynők fejére kerül a korona.

– Hazudnék, ha azt mondanám, még soha nem játszottam el a gondolattal, hogy egyszer talán én is lehetek az a szerencsés lány, akit szépségkirálynőnek választanak. Sajnos az elmúlt évek során mindig közbejött valami, ami miatt nem éreztem, hogy alkalmas lennék arra, hogy kipróbáljam magam egy ilyen színvonalas versenyen. Idén leszek 25 éves, és úgy gondoltam, talán ez az utolsó esély arra, hogy a szépségkirálynői címért versenyezzek – tudtuk meg Galcsik Nikolettától.

Hozzátette: szeretné megköszönni a zsűri tagjainak, hogy bizalmat szavaztak neki. Amikor megtudta, hogy ő képviselheti Nógrád megyét az országos döntőben, percekig nem jutott szóhoz.

– Nagyon örülök, hogy ekkora lehetőséget kaptam. A családom, a párom, illetve a barátaim a verseny kezdetétől mellettem állnak. Sajnos egy fontos személy, az édesapám azonban már nem lehet mellettem, nem osztozhat az örömömben. Részben az ő tiszteletére is jelentkeztem a versenyre, mivel mindig biztatott, hogy próbáljam ki magam egy ilyen megmérettetésen. Tudom, most ő is büszke lenne rám… – mondta Galcsik Nikoletta.

Csillogó szemekkel nézi, amikor a szépségkirálynők fejére kerül a korona.

Kifejtette továbbá: a döntőre az elvártak alapján készül, odafigyel az étkezésére – diétázik –, és rendszeresen edz annak érdekében, hogy július végén magabiztosan állhasson majd a kamerák elé.

– Véleményem szerint a zsűrinek nehéz dolga lesz, amikor majd döntenie kell arról, kik legyenek az udvarhölgyek és persze a királynő. Nagyon várom már a felkészítőtábort, hogy személyesen is megismerhessem a versenytársaimat. Úgy gondolom, hogy aki egy ilyen versenyre jelentkezik, annak a vágyai között szerepel, hogy őt válasszák meg királynőnek. Természetesen én is nagyon szeretném ezt a megtisztelő címet – hangsúlyozta Galcsik Nikoletta.

Magabiztosan modellkedik a kamerák előtt

– Az érettségi után vendéglátásszervező-vendéglős szakmát szereztem. Öt éve lehetőségem nyílt arra, hogy Németországba költözzek, ahol gasztronómiai területen tevékenykedem. Szeretek természetfotókat készíteni, utazni és persze fotózásokra járni. Pár éve volt szerencsém megismerni Laufer Erzsébetet, aki rengeteget segített abban, hogy magabiztosan tudjak pózolni a kamerák előtt. A versenyre is ő készítette a csodálatos képeket, amiért nagyon hálás vagyok neki – emelte ki Galcsik Nikoletta.

Szeret természetfotókat készíteni, utazni és persze fotózásokra járni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!