Győzike: „Ha nekik a nappalink kell, vigyék!”

Gáspár Győző otthonából tízmillió forint értékben készül bútorokat elárverezni az adóhatóság. December 7-én bárki licitálhat a család becses dolgaira, hacsak addig közbe nem szól a Kúria.

Gáspár Győző portálunknak megerősítette: adótartozása miatt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ingóárverést tűzött ki ellene. Igaz tehát a hír, miszerint elvihetik akár a konyhabútort, az ülőgarnitúrát, de még a méregdrága jakuzzit is a nógrádmegyeri házból. Gáspárék bútoraira december hetedikén bárki licitálhat majd, nagyjából tízmillió forint értékben. Az alkuk ráadásul majd a család otthonában köttethetnek meg, a NAV ugyanis ott tartja az árverést.

Gáspár Győző (Fotó: Hűvösi Csaba)

„A NAV-nak a Kúria döntésére kellene várnia”

Gáspár Győző ügyvédjét is sikerült megszólítanunk. Amit most próbálnak behajtani ügyfelemen, az közigazgatási eljárásban történik, 40 millió forintnyi adósság miatt. Bár fellebbeztünk a Kúriánál, a NAV ennek ellenére árverést hirdet, s szeretné pénzzé tenni Gáspár Evelin tulajdonát, ugyanis övé az ingatlan, amelyben a szülei élnek, az összes ingósággal együtt. A NAV-nak a Kúria döntésére kellene várnia, ugyanis ha felmentik ügyfelemet, akkor mindent vissza kell szolgáltat­niuk. Korábban 11 kiló aranyat foglaltak le mintegy 40 millió forint értékben, természetesen azt is vissza kell adniuk – közölte Dr. Szilágyi Roland.

Gáspár Győző arra a kérdésre, hogy mit gondol az ellene folyó eljárásról, elmondta, hogy szerinte sok rosszindulatú ember állhat a háttérben, az ügy pedig csupa rágalom. Elmondása szerint nem kedvelik őt Salgótarjánban, amit nagyon sajnál, mert ő imádja szülőföldjét és nem is tervezi soha elhagyni azt. Az ellenszenv oka a sok évvel ezelőtti Győzike Show lehet – fejtette ki – , amely igazából egy megrendezett valóságshow komédia volt, de az emberek elhitték a fényűzést, amit abban láttak. Az „irigy” jelző pedig enyhe kifejezés azokra a személyekre, akik emögött az ügy mögött is állhatnak – tette hozzá. – Ha nekik a nappalink kell, vigyék! De még előtte eredményt fog hirdetni a Kúria is, ahová a vagyonosodási eljárás miatt fordultunk. Ha a legfelsőbb döntés az lesz, hogy elvihetik a dolgainkat, akkor szeretettel átadjuk. Ez a nehézség, ami az utóbbi időszakban övezi a családot, csak megerősített minket. Bármiből fel fogunk állni, hiszen itt áll mögöttem édesapám és a testvérem, van egy erős feleségem, valamint a két lányomra is nagyon büszke vagyok – számolt be Gáspár Győző, aki egyébként élete legnehezebb időszakát éli, komoly pánikbetegséggel küzd.

Közölte: az ügy fejleményeiről folyamatosan beszámol majd lapunknak, köztük a Kúria jövőhétre várható döntéséről is.

Kommentek

Legolvasottabb

1
Vonat gázolt halálra egy embert
2
Veszélyessé válhat az olcsón vásárolt izzó
3
A Real Madrid csapata lép pályára Salgótarjánban
4
A hazugság ára
5
Iparterület és elkerülő út létesül a városban
Tüntetés
Húszezer afrikai bevándorló vonult végig Róma belvárosán
KDNP-választmány / 1 órája
Európa sorsa múlhat rajtunk Kövér László és Semjén Zsolt szerint
A jövő évi magyar választáson Európa sorsa is eldőlhet – hangoztatta a házelnök a KDNP országos választmányának ülésén. A miniszterelnök-helyettes pedig az Európa iránti felelősséget hangsúlyozta.
Zene és tánc / 1 órája
Nyolcszáz gyerek ünnepelte a karácsonyt az Országházban
Kékestető / 2 órája
Közeleg a síszezon, ideje felkészülni
nem adta fel / 5 órája
Óriási jeges hullámok közül mentette ki kedvencét (videó)
Salgótarján / 6 órája
Jövőre bővül a menetrend
Vissza a nyolcvanas évekbe / 9 órája
Billy Idol újra Budapest vendége lesz
Hugyag / 10 órája
Szereti a kihívásokat Hugyag polgármestere