eltúlzott kérés

2018.02.05. 14:34

Victoria Beckham komoly feltételekkel áll vissza a Spice Girlsbe

Elképzelhető, hogy a rajongók nagy bánatára Victoria Beckham túlzott követelései miatt mégsem indulhat újra a Spice Girls.

(FILES) In this file photo taken on August 12, 2012 Spice Girls, Victoria Beckham, Geri Horner, Emma Bunton, Melanie Chisholm and Melanie Brown, perform at the Olympic stadium during the closing ceremony of the 2012 London Olympic Games in London on August 12, 2012. The Spice Girls got back together on February 3, 2018 for the first time since 2012 and announced plans to explore "incredible new opportunities" in the future. / AFP PHOTO / Jewel SAMAD

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Jewel SAMAD

Rövid ideig örülhettek a Spice Girls rajongói. A napokban még attól volt hangos a sajtó, hogy hosszú idő után ismét összeáll a legendás angol lánycsapat. Most azonban megint előfordulhat, hogy Mel C, Mel B, Emma Bunton és Geri Halliwell újból várhatnak, mert Victoria Beckhamnek komoly kikötései vannak – írja a borsonline.

Victoria több gázsit akar, és azt is kikötötte, hogy mivel van egy ruhamárkája, a lányok fellépőruháit is ő biztosítja. Másképp nem dolgozik velük. Eddig mindig azon bukott meg a dolog, hogy nem akart velük turnéra indulni. Minek is tenné, David Beckham feleségeként igen jól él, ráadásul divatmárkájával is keres. A lánycsapat utoljára 2012-ben, a londoni olimpia záróünnepségén énekelt együtt, ám Victoria akkor is csak nagy huzavona után adta be a derekát.

Borítókép: A Spice Girls 2012-ben, a londoni olimpia záróünnepségén

Forrás: AFP/Jewel Samad

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!