lassan gyógyul

2019.07.19. 16:31

Orvosi segítségre szorul Nagy Feró

A Be­at­rice front­em­be­ré­nek a tér­dét már fél éve ope­rál­ták, ám még min­dig nem az igazi.

Forrás: MTVA

Fotó: Zih Zsolt

Lassan fél éve már, hogy megműtötték Nagy Feró térdét, azonban a rehabilitációja lassabban halad, mint gondolta volna. A Beatrice frontembere régóta szenvedett a térdével, ráadásul egy porcleválás is megnehezítette a mindennapjait, ezért döntött végül a beavatkozás mellett – írja a Ripost.

Feró elárulta, leginkább a koncertek után érzi, hogy a lába még nem az igazi, ezért a gyorsabb gyógyulás érdekében ismét felkereste az orvosát.

„Nagyon sokat megyünk mostanában, több, mint hetven koncertünk van. Élvezzük a bulikat, bár a térdem még mindig nem az igazi. Elég nehezen bírja. A színpadon tudok táncolgatni, focizni még mindig nem, de már ez is valami. A tökéletestől még messze vagyunk” – kezdte a zenész. Feró azt is elárulta, orvosával folyamatosan azon dolgoznak, hogy enyhítsenek a fájdalmán, és minél előbb visszanyerje a régi formáját.

„A dokim mindent elkövet, mindig van valamilyen ötlete, amivel gyorsítható a gyógyulásom. De hát mit akarok 73 évesen?! Mások ilyenkor már megrúgták a vödröt”

- viccelődött Feró, majd hozzátette, még rengeteg terve van, amit megvalósítana, és ebben a rossz térde sem tudja megállítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában