GQ

2018.09.08. 07:07

Neves életmódmagazin díjazta Károly herceget

A brit trónörökös mellett Rose McGowen színésznő tevékenységét is elismeréssel jutalmazták.

Britain's Prince Charles, Prince of Wales, visits Commonwealth War Graves on the occasion of a wreath-laying ceremony at the Phaleron War Cemetery in Athens, on May 10, 2018. / AFP PHOTO / POOL / COSTAS BALTAS

Forrás: AFP

Fotó: COSTAS BALTAS

Károly hercegnek az emberiséget szolgáló jótékonysági munkáját jutalmazták a szerkesztőség életműdíjával. Kiemelték az elmúlt csaknem 50 évben végzett szolgálatát a környezetvédelem és a vallási tolerancia területén.

A 69 éves trónörökös több mint 400 szervezet elnöke vagy védnöke.

Rose McGowen az első színésznő, akit inspirációs díjával tüntet ki a GQ magazin. Kiemelték: „a nyitottság, mellyel saját tapasztalatait kezelte, a szexuális erőszak ellen indított metoo mozgalom egyik legnagyobb mozgatóereje volt”.

A 45 éves színésznő egyike volt annak a több mint 70 nőnek, akik szexuális erőszakkal vádolták Harvey Weinstein hollywoodi filmmogult.

A GQ (Gentlemen's Quarterly) életmódmagazin díjait tizenegy országban, köztük az Egyesült Államokban, Mexikóban, Nagy-Britanniában, Indiában, Kínában és Japánban is átadják.

A londoni díjátadó gálát a Tate Modern múzeumban tartották, a ceremónián a szórakoztatóipar, a divat, a politika és a sport számos jelentős képviselője – többek között Kylie Minogue, Chris Hemsworth és Donatella Versace is – részt vett.

Borítókép: AFP PHOTO / POOL / COSTAS BALTAS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában