utód

2019.05.07. 13:23

Meghan mellett volt kisfia születésénél Harry herceg

A kis herceg az apukája után jelenleg a hetedik helyet foglalja el a brit trónutódlási sorban.

(FILES) In this file photo taken on February 07, 2019 Britain's Prince Harry, Duke of Sussex, and Britain's Meghan, Duchess of Sussex arrive to attend the annual Endeavour Fund Awards at Draper’s Hall in London on February 7, 2019. - Meghan, the Duchess of Sussex, has given birth to a boy, her "over the moon" husband Prince Harry revealed to the world on May 6, 2019 in a low-key announcement intended to protect their privacy. (Photo by Tolga AKMEN / POOL / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Tegnap megszületett Harry herceg és Meghan Markle kisfia. A pici nevét lapzártánkig nem hozták nyilvánosságra, annyit tudni, hogy a szülésnél Harry is ott volt – írja a Lokál.

„Izgatottan jelenthetem be, hogy én és Meghan reggel óta egy kisfiú boldog szülei vagyunk, egy egészséges fiúé” – mondta röviden a herceg.

A kis herceg az apukája után jelenleg a hetedik helyet foglalja el a brit trónutódlási sorban. Harry herceg – II. Erzsébet királynő unokája, Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia – közel egy éve, tavaly május 19-én esküdött örök hűséget Meghan Markle amerikai színésznőnek Windsor ősi királyi kastélyában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!