hogyan tovább?

2019.06.07. 13:45

Meghan Markle boldogtalan Katalin hercegné árnyékában

Nagyon úgy tűnik, hogy nem elég nagy kettejüknek Nagy-Britannia.

Britain's Meghan, Duchess of Sussex (R) and Britain's Catherine, Duchess of Cambridge, (L) attend the Commonwealth Day service at Westminster Abbey in London on March 11, 2019. - Britain's Queen Elizabeth II has been the Head of the Commonwealth throughout her reign. Organised by the Royal Commonwealth Society, the Service is the largest annual inter-faith gathering in the United Kingdom. (Photo by Richard Pohle / POOL / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Egyre jobban érik, hogy Meghan Markle és Harry herceg elhagyja az Egyesült Királyságot. Egy bennfentes szerint ennek igen egyszerű oka van: a sussexi hercegné nem képes elviselni, hogy Katalin árnyékában éljen, és ha a szigetországban maradnak, ő mindig csak második lesz – írja a Borsonline.

“Meghan nem az a fajta nő, aki megelégszik a második hellyel”

- magyarázta a Daily Starnak a forrás, hozzátéve: a pár már attól az alapítványtól is igyekszik egyre jobban távol tartani magát, amit Vilmossal és Katalinnal közösen hoztak létre.

Hová mennek?

A Meghan és Katalin közti viszály nem újkeletű dolog, sokan azonban úgy gondolták, az, hogy Harryék kiköltöztek Kensingtonból Frogmore-ba, valamint a kis Archie érkezése segít majd elsimítani a nézeteltéréseket. A bennfentesek szerint ez azonban koránt sincs így.

Jelenleg két lehetőséget rebesgetnek. Az egyik Afrika, ahol a diplomáciai kapcsolatokat ápolnák és az oktatás fellendülését segítenék, a másik Kalifornia. Meghan nyilván inkább ez utóbbit erőltetné, hiszen mindig is hollywoodi életre készült, valamint a forrás szerint így “ők lehetnének Amerika nem hivatalos királya és királynéja.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!