Határozott hercegné

2018.10.05. 09:03

Meghan Markle a domináns fél házasságában

Meghan gesztusai azt is elárulják, hogy ő az, aki jobban szereti házastársát. A hercegi pár aláírásából is sok minden kiderül.

Britain's Harry, Duke of Sussex and his wife Meghan, Duchess of Sussex meet members of the public during a walkabout outside the The Royal Pavillion in Brighton, southern England, on October 3, 2018. The Duke and Duchess of Sussex made their first joint official visit to Sussex on October 3. / AFP PHOTO / Daniel LEAL-OLIVAS

Félreérthetetlen jelek bizonyítják: Meghan érettebb hercegi férjénél – szól az állítás a Bors Online cikkében. Mint írják, a 34 éves örök lázadó Harryt ugyan alaposan megzabolázta 37 éves neje, ám bohókás természetét eszében sincs elnyomni. A portál szerint számtalan gesztusuk mutatja: Meghan anyai szeretettel pátyolgatja férjét, aki így szabadon engedheti gyermeki énjét.

Nyíltan romantikáznak

Míg Katalinnak és Vilmosnak szinte a karjuk sem ér össze nyilvános eseményeken, addig Harryék látványosan romantikáznak, folytonos érintés nélkül nem tudnak meglenni. Meghan testbeszéde árulkodó: ő általában egész testtel Harry felé fordul, és vállalja a kényelmetlenebb pozíciót, amikor kézen fogva járnak. Ő az, aki szüntelenül keresi a szemkontaktust férjével, és tekintetéből látszik, hogy issza a férfi szavait. Harry pedig sokszor inkább arra figyel, hogy egy-egy viccet kellően szellemesen vezessen elő, s csak ezután jut eszébe a feleségére pillantani – mutat rá a cikk.

Fotó: POOL / Daniel LEAL-OLIVAS / AFP

Miről mesél az aláírás?

A napokban a hercegi pár Sussexbe látogatott, ahol többek között az Edes House nevű rendezvényterembe is ellátogattak. Harry itt egyértelművé tette, egy pillanatra sem hajlandó szem elől téveszteni a nejét. Míg Meghan a vendégkönyvbe írt, Harry végig mellette szobrozott, hiába akarták kitessékelni. Végül szignózták a könyvet, az oldal fotóját nyilvánosságra is hozták. Jól látszik, hogy míg Harry elnagyoltan véste oda a nevét, Meghan határozott vonalakkal dolgozott: ez magabiztosságról, karakán jellemről árulkodik.

Borítókép: Meghan Markle és férje, Harry herceg Sussexben, 2018. október 3-án. Forrás: AFP / Daniel LEAL-OLIVAS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!