nem pótolják

2019.11.28. 20:30

Madonna három koncertjét is lemondta

Heves fájdalmaira hivatkozva az amerikai popsztár lemondta három bostoni koncertjét – írta a BBC hírportálja.

This handout photo released by KAN shows Madonna performing during a guest appearance at the 64th edition of the Eurovision Song Contest 2019 at Expo Tel Aviv on May 19, 2019, in the Israeli coastal city of Tel Aviv. (Photo by Orit Pnini / KAN / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / KAN / ORIT PNINI " - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS

Forrás: AFP/KAN

Fotó: Orit Pnini

Az énekesnő nem közölte fájdalmai okát, azonban Madame X elnevezésű turnéja egy novemberi San Franciscó-i fellépésén a rajongóknak elmondta, ínszalagszakadása van és fáj a térde.

Legutóbbi, Los Angeles-i koncertje után a közösségi oldalára posztolt képen „szokás szerint jeges fürdőt vesz”, hogy „többféle sérülését” kúrálja. Egy korábbi videóján jobb combján látszott fájdalmasnak tűnő zúzódás.

Madonna híres arról, hogy nehezen mond le koncerteket, 37 éves pályafutása alatt csak néhány alkalommal kényszerült rá. A most lemondott fellépéseket az énekesnő sok elfoglaltsága miatt nem pótolják.

A Madame X turné januárban érkezik Londonba, ahol Madonna 15 alkalommal áll a Palladium London színpadára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!