boksz vagy nem boksz?

2018.11.08. 12:33

Lemondta állítólagos visszatérő meccsét Mayweather

Két nappal tokiói sajtótájékoztatója után visszamondta a japán kick-boxos, Naszukava Tensin elleni mérkőzését a legendás ökölvívó, Floyd Mayweather.

This handout photograph taken by Rizin Fighting Federation on November 5, 2018 shows US boxer Floyd Mayweather Jr. speaking during a press conference in Tokyo to announce his fight with Japanese kickboxer Tenshin Nasukawa. - Boxing superstar Floyd Mayweather Jr said on november 5, 2018 he will come out of retirement to fight Japanese kickboxer half his age Tenshin Nasukawa, on New Year's Eve in Saitama. (Photo by Handout / RIZIN FIGHTING FEDERATION / AFP) / --- RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / RIZIN FIGHTING FEDERATION" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS --- NO ARCHIVES

Fotó: AFP

A karrierje mind az 50 profi bokszmeccsén győztes amerikai szupersztár szerda este Instagram-oldalán írt arról, hogy őt és menedzsmentjét félrevezették Japánban. Amikor megérkeztek a sajtótájékoztatóra az előre megbeszéltekkel szemben teljesen másról volt szó.

„Elsőként szeretném leszögezni, én, Floyd Mayweather soha nem állapodtam meg egy mérkőzésről Naszukava Tensin ellen” – írta a bokszoló, hozzátéve, hogy ott helyben le kellett volna állítaniuk a sajtótájékoztatót.

A japán RIZIN nevű, kevert harcművészetekkel foglalkozó szövetség hétfői sajtótájékoztatóján – Mayweather jelenlétében – elhangzottak alapján a 41 éves legendás ökölvívó szilveszterkor Szajtamában küzdött volna meg a 20 éves hazai kedvenccel. Az viszont – amint a résztvevők akkor jelezték – még nem dőlt el, hogy milyen szabályrendszerben és melyik súlycsoportban küzdenek majd meg a felek.

Mayweather először a 49. meccse után vonult vissza 2015 szeptemberében, ám tavaly egy összecsapásra visszatért, melyen nagyon simán verte az MMA-s Conor McGregort.

Borítókép: AFP / RIZIN FIGHTING FEDERATION / Handout

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!