nem tétlenkedett

2019.10.11. 14:58

Különleges volt az idei nyara Varga Izabellának

A Barátok közt színésznője nehezen szokta meg, hogy a férje a munkája miatt kétlaki életet él.

Forrás: Hot!

Varga Izabella számára az idei nyarat rendkívül különlegessé tette az, hogy a férje végig itthon volt. Ugyan hozzászoktak már ahhoz, hogy az év nagy részét külön töltik, az elmúlt pár hetet ajándékként élték meg – írja a Hot! sztármagazin nyomán a Vasárnap Reggel legutóbbi száma.

A gyönyörű színésznő a Barátok közt forgatási szünete alatt sem tétlenkedett. Az első helyen persze a családi programok szerepeltek, de a gödöllői Kastély Színházban nyáron is a Léda című darab címszerepét alakította, és emellett a szakdolgozatát írta. A közös utazás sem maradhatott el: a férjével és a lányaival Oroszországban jártak.

„Eredetileg tíz napra terveztünk, de az indulás előtt nem sokkal realizálódott bennünk, hogy szükség van vízumra. Az ügyintézés úgy elhúzódott, hogy végül hat napra látogattunk Szentpétervárra, amibe aztán belesűrítettünk mindent, amit csak lehetett”

– kezdte Iza.

Az aktív pihenés hívei

Izáék semmit sem bíztak a véletlenre, már az utazás előtt pontosan megtervezték, melyik napon mi lesz a program.

„Ültünk szárnyas hajón, vasúton, tömegközlekedésen, ennek ellenére mindennap lejártuk a lábunkat. A nagyobb lányom, Anna már tizennyolc éves, igazi kultúrőrült, szívesen járt múzeumról múzeumra. Sári pedig igazi hős, mert bár ez már tényleg nem kisgyerekes nyaralás volt, remekül helytállt, és még jó képet is vágott hozzá” – tette hozzá nevetve az édesanya. „Természetesen ügyeltünk arra, hogy mindenki számára izgalmas legyen a kiruccanás, épp ezért mozgalmasra is sikeredett.”

Az aktív pihenés velejárója, hogy az ember gyakran fáradtabban ér haza, mint amikor elindult. Izáékat azonban kárpótolta, hogy ők és a lányok is nagyszerűen érezték magukat.

„Szinte minden évben elutazunk valahova. Tavaly két hetet töltöttünk Rómában. De azt is szeretjük, ha ki sem tesszük a lábunkat otthonról. Próbálunk őszinték lenni magunkhoz, és azt csinálni, amire igényünk van. Volt olyan év, hogy utazás helyett minden időnket a kertben töltöttük, mert az esett jól. A barátaink sorra adták egymásnak a kilincset, sütögettünk, főztünk egész nyáron” – fogalmazott a színésznő.

Hozzászoktak a távolsághoz

Iza férje, Lendvai Zoltán évek óta vidéken rendez, a színházi évad alatt kétlaki életet él. Az idei nyarat azonban szinte végig a családjával töltötte.

„Euforikus öröm, ha férjem itthon van. A hosszú évek alatt hozzászoktunk már a lányokkal, hogy egy héten pár napot nélkülöznünk kell őt, viszont amikor huzamosabb ideig itthon van, azt maximálisan kihasználjuk. Amikor az évad végén hazajön, nincs is szükségünk átállási időre: mélységesen igényeljük, hogy együtt legyünk”

- mesélte Varga Izabella.

Azokon az estéken, amikor a színésznő játszott, a férje állt helyt otthon.

„Mindig úgy hozta a sors, hogy ha egyikünknek elfoglaltsága akadt, a másik előrelépett, és átvette az otthoni teendők intézését. Zoli teljes körű szülő, mindent tud, bír és akar, mindenből kiveszi a részét, bármit elintéz. A lányok éppúgy fordulnak hozzá, mint hozzám.”

Remek formában van!

Iza megfogadta, hogy a szabadsága alatt olyan dolgokba vág bele, amire a munka mellett rendszerint nem jut idő. Ilyen például a sport, amire idén nyáron nagy hangsúlyt fektetett.

„Az volt a tervem, hogy a négy hét alatt szinte mindennap mozgok egy kiadósat. Büszkén mondhatom: ez össze is jött. Fokozottan odafigyeltem magamra, az igényeimre és a táplálkozásra is. Feltöltődve tértem vissza Mátyás király térre” – mondta a Barátok közt sztárja.

Borítókép: Varga Izabella

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában