az idő vasfoga

2017.10.27. 13:21

Különleges ajándékkal készült gyerekeinek Ördög Nóra

A műsorvezetőt és férjét utazás közben ihlette meg egy régi tradíció.

Ördög Nóra nemrégiben Ázsiában forgatta az Ázsia Expressz című műsort, az útra családja is vele tartott. Nóra és férje, Nánási Pál gyermekei azonban még olyan picik, hogy szüleik úgy gondolták, máshogy is megörökítik számukra az utat: időkapszulákat helyeztek el több helyen is, hogy a kicsik később visszatérve újra átélhessék az élményeket – mesélte Nóra a Ripostnak.

„Hihetetlen mennyiségű dokumentáció készült az útról, így később is tudni fogják, hogy átutazták velünk ezt a négy csodálatos országot. Ugyanakkor vittünk magunkkal kis vízálló, fém időkapszulákat, melyekbe egy-egy levelet, fényképeket és memóriakártyákat helyeztünk el. Olyan helyeken rejtettük el őket, amik a szépségük vagy a történések miatt megragadtak minket és persze leírtuk a rejtekhelyek koordinátáit. Ezeket felnőttként megkapják és eldönthetik, hogy visszatérnek-e, hogy megkeressék az emlékeinket...”

Borítókép: MTVA Fotó: Zih Zsolt

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!