királyi család

2019.05.24. 13:20

Ki lesz az alfa hercegné?

Vilmosék és Harryék már Instagram-háborút is vívnak egymással.

(L-R) Britain's Catherine, Duchess of Cambridge, Britain's Prince William, Duke of Cambridge, Britain's Prince Harry, Duke of Sussex, and Britain's Meghan, Duchess of Sussex attend the Commonwealth Day service at Westminster Abbey in London on March 11, 2019. - Britain's Queen Elizabeth II has been the Head of the Commonwealth throughout her reign. Organised by the Royal Commonwealth Society, the Service is the largest annual inter-faith gathering in the United Kingdom. (Photo by Richard Pohle / POOL / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Minden korábbinál jobban elmérgesedett Meghan és Katalin viszonya a brit királyi családban. A hercegnék versenyt folytatnak a rajongókért. Egyikük sem akar alulmaradni – írja a Borsonline.

Bár úgy tűnt, hogy Harry és Meghan első gyermeke, Archie érkezése elsimítja a feszültséget a hercegi párok között, valójában szó sincs erről. Vilmosék és Harryék már Instagram-háborút is vívnak egymással. A királyi család szakértője, Camilla Tominey szerint a két pár látványosan félti a saját hírnevét és előkelő helyét a palotában és a nép szívében is.

A kezdetektől viszálykodnak

A hercegnék viszonya azonnal megromlott, amikor Meghan tavaly májusban beházasodott a családba, és Vilmosék közvetlen szomszédságába költözött a Kensington-palotában.

Meghan lekezelően viselkedett és parancsolgatott Katalin személyzetének.

Kate ezt nem tűrte szó nélkül, s a hercegnék akarva-akaratlanul bevonták férjüket is a vitába. Az elválaszthatatlan testvérpár, Harry és Vilmos ezentúl már nem pózolt egymás mellett a nyilvános eseményeken, látszólag idegenként viselkedtek.

Kétségtelen, hogy minden figyelem Meghan várandósságára, majd szülésére irányult. Az utolsó hetekben az amerikai származású hercegné már alig szerepelt, és a bébit is csak két nappal később mutatták meg. Azóta is csupán egy olyan fotót posztoltak, amin Archie-nak csak a lába látszik. Ettől a titokzatosságtól persze még érdekesebbek lettek.

Hivatalos Instagram-oldalukon, a sussexroyalon immár 8,3 millió követőjük van, a bébit bemutató első képeket csaknem hárommillióan kedvelték, a lábacskát pedig több mint kétmillióan.

Sokaknak feltűnt, hogy Vilmosék Instagram-oldalán, a kilencmilliós követőtáború kensingtonroyalon mindig érkezett „válasz” Meghanék feltöltései­re. Még Archie bemutatása napján kerültek fel új képek Katalinékról, s alig két hét múlva „meglepő módon” új fotósorozattal jelentkeztek, melyen

megmutatták az eddig csak kevésszer látható legkisebb gyermeküket, Lajos herceget is.

A számok egyelőre nem nekik kedveznek: legfeljebb egymillió követő „tetszikelte” a fotókat.

Károlyék a szendvics generáció

Károlyék a „szendvics generáció” A szakértő szerint a legkedvezőtlenebb Károly és Kamilla helyzete, akiket a „szendvics generáció” tagjaként emleget. A népszerűségi versenyben Károly labdába sem rúghat édesanyja, az imádott II. Erzsébet királynő, és fiai, Vilmos és Harry családja mellett.

A szakértő szerint Katalinék számára különösen fontos lenne, hogy Me­ghanék ne árnyékolják be a hírnevüket, hiszen előbb-utóbb Vilmos trónra kerülhet. Királyként és királynéként pedig nem lehet náluk népszerűbb házaspár a családban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!