Botrány

2019.11.18. 22:35

Janet Jackson koncertjéről kivonult a közönség (videó)

Az 53 éves énekesnő Brisbane-i fellépése hamar katasztrofálissá vált.

US singer Janet Jackson performs on stage during the Jeddah World music Festival on July 18, 2019, at the King Abdullah Sports City in the coastal city of Jeddah. - US Pop icon Janet Jackson and US rapper 50 Cent are among musicians set to perform in Saudi Arabia, organisers said on July 17, 2019, after US rapper Nicki Minaj pulled out in a show of support for women's rights. (Photo by AMER HILABI / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Amer Hilabi

Janet Jackson Ausztráliában lépett fel péntek este. A koncertről azonban hamar elkezdett kivonulni a közönség – írja az Origo.

A közönség szerint ugyanis Jackson playback-elt, rengetegen hagyták ott a koncertet.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=172&v=WnK1qsoNhmI&feature=emb_logo

Az egyik rajongó azt mondta, amikor Jackson nemcsak tátogott, hanem énekelt is, szörnyű volt a hangja, eközben pedig véletlenszerű dolgokat csinált.

„Valószínűleg ez volt a legrosszabb fellépés, amit valaha láttam” – mondta egy másik rajongó. Szerinte

Jackson elkezdett tátogni a dalára, miközben folyamatosan takarta a mikrofonjával a száját, és a haját is folyton az arca elé tette.

A közönség tagjai egymás után kezdtek kivonulni a koncertről, azt mondták, nagyot csalódtak.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=QjzFkq5IMQM&feature=emb_logo

Szerintük Jackson tátogása egyáltalán nem volt szinkronban a dallal, és az előadásmódjában sem volt elég energia – írja a Fox News.

Az énekesnőt azzal is vádolják a rajongói, hogy november 8-án, Perth-ben való fellépésén szintén csak tátogott éneklés helyett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!