születésnap

2018.05.26. 22:48

Isten éltesse a ma 70 éves Gálvölgyi Jánost!

Család, barátok, pályatársak, kollégák mondják, írják, hogy mennyire szeretik, tisztelik, milyen sokat jelent nekik, hogy ismerik.

Szeged, 2016. augusztus 12. Kerényi Miklós Máté (b) Cosmo Brown, Gálvölgyi János (k) R. F. Simpson és Szabó P. Szilveszter (j) Roscoe Dexter szerepében Comden, Green, Freed és Brown Ének az esõben címû musicaljének próbáján a szegedi Dóm téren 2016. augusztus 11-én. A darabot Harangozó Gyula rendezésében és Somogyi Szilárd társrendezésében 2016. augusztus 12-én mutatják be a Szegedi Szabadtéri Játékokon. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Ma ünnepli 70. születésnapját a Kossuth-, és Jászai-díjas színművész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

Az interneten ma szinte minden Gálvölgyi János köszöntéséről szól. Család, barátok, pályatársak, kollégák mondják, írják, hogy mennyire szeretik, tisztelik, milyen sokat jelent nekik, hogy ismerik. A rengeteg méltató poszt közül az egyik legmeghatóbb Nacsa Olivéré, aki leírja, Gálvölgyi János miatt lett humorista:

Ma ünnepli 70. születésnapját Gálvölgyi János. Ő a „felelős” hogy ezt a pályát választottam. Számomra ikon, a műfaj legnagyobb halhatatlan képviselője! Rajta nőttem fel és gyermekkorom legörömtelibb televíziós és színházi élményeit, pillanatait neki köszönhetem! Boldog vagyok, hogy én még abban a korban lehettem gyerek, amikor ők voltak a sztárok! Istenem, hogy mennyivel gazdagabb vagyok a mai fiataloknál! Köszönöm azt a rengeteg felejthetetlen pillanatot! Örök hálával, Isten éltessen János!

Borítókép: Kerényi Miklós Máté (b) Cosmo Brown, Gálvölgyi János (k) R. F. Simpson és Szabó P. Szilveszter (j) Roscoe Dexter szerepében Comden, Green, Freed és Brown Ének az esőben című musicaljének próbáján a szegedi Dóm téren 2016. augusztus 11-én.

MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában