nincs bocsánat

2018.09.05. 16:47

Ismét vandálkodtak Bill Cosby csillagánál

Ismét megrongálták a szexuális erőszak miatt elítélt Bill Cosby csillagát a hollywoodi Hírességek sétányán: egy ismeretlen tettes a „sorozatos erőszaktevő” szavakat írta rá fekete filccel.

Actor and comedian Bill Cosby arrives for a pretrial hearing for his sexual assault trial at the Montgomery County Courthouse in Norristown, Pennsylvania on March 29, 2018. Cosby's lawyers and prosecutors will argue over the number of his accusers allowed to testify at his sexual assault retrial. / AFP PHOTO / POOL / DOMINICK REUTER

Fotó: AFP

A Los Angeles-i rendőrség szerint az incidens kedd hajnalban történt, a hatóságok már nyomoznak az elkövető után. A feliratot eltávolították, de egyelőre nem tartóztattak le senkit az ügyben.

Cosby csillagát már másodszor firkálták össze, 2014-ben az „erőszaktevő” szót írták rá.

A 81 éves komikust 2014 óta 60 nő vádolta meg szexuális zaklatással. Áprilisban bűnösnek találta a bíróság Andrea Constand megerőszakolása miatt, ami 2004-ben történt. Cosby ügyében szeptember 24-én hirdetnek ítéletet, akár 30 éves börtönbüntetést is kaphat.

Cosbyt pályafutása alatt kétszer ismerték el Golden Globe-díjjal, négyszer Emmy-díjjal és kilencszer Grammy-díjjal.

Borítókép: AFP / POOL / Dominick Reuter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!