Család

2019.10.03. 09:29

Először mesélt az apaságról Homonnay Zsolt

Az Operettszínház sztárja szeptember 15-én, vasárnap tudatta a nagyvilággal, hogy megszületett harmadik fia, Botond.

A Ripost június elején elsőként számolt be arról, hogy Homonnay Zsolt kedvese, Földesi Anita táncművésznő gyermeket vár.

A színész már gyakorlott apaként várta az újabb csöppség érkezését, hiszen előző házasságából már van két tizenéves fia, Zsombor és Bulcsú.

– A sors ajándéka, hogy ismét apa lehetek. Az ember ilyenkor egy picit derűsebben szemléli már ezt az egészet. Úgy értem, nem akad fenn olyan problémákon, amik az első alkalommal még megoldhatatlannak tűntek. Kevésbé aggódik azon, hogy mit ront el, mert végül is nem tud elrontani semmit. Én már tudom, hogy ha ösztönösen, szeretettel csinálja az ember a dolgokat, akkor nem tudja elrontani. Ez egyfajta derűs biztonságot ad

– árulta el a Ripostnak az Operettszínház sztárja.

Zsolt és Anita igazán szerencsés párnak mondhatják magukat, hiszen a szeptember 15-én született kis Botond igazán nyugodt baba, nem hangos a ház gyereksírástól, a kisfiú nagyon sokat alszik, így a szülők is ki tudják pihenni magukat.

– Már a megérkezése is nagy körültekintésre vall, megvárta ugyanis a Csárdáskirálynő premieremet az Operettszínházban. Tudta, mikor kell születni

– mondta Zsolt.

A színész maximálisan kiveszi a részét minden teendőből, ami a baba körül van. Még mindig a kedvence, ha a mellkasán szuszogó csecsemővel szundíthat ő is délután. Ez nem változott semmit az elmúlt 15 évben. Zsolt igyekszik minden szabadidejét gyermekeivel tölteni.

Borítókép: Homonnay Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában