szerencsére nem komoly

2019.09.01. 21:41

Csúnya balesetet szenvedett Tóth Vera, mentőt hívtak hozzá

Romantikus kirándulásnak indult, mégis fájdalmas vége lett.

Villánykövesd, 2019. augusztus 1. Tóth Vera énekel Dés László Kossuth-díjas elõadómûvész, dzsesszzenész, zeneszerzõ koncertjén a 12. Ördögkatlan fesztivál harmadik napján Villánykövesden 2019. augusztus 1-jén. MTI/Vasvári Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Vasvári Tamás

Az énekesnő és szerelme egy biciklitúrára indult, ám az ártalmatlan kis kikapcsolódásnak csúnya vége lett, írja a Bors alapján a Ripost.

„Akkorát zakóztam a bicajommal, hogy öröm volt nézni. Tudom, tudom. Pont most nem vettem fel védőfelszerelést. A mentősök amúgy öt perc alatt kiértek, szóval nagyon becsülendő, ja és nagyon cukik voltak” – olvasható a bejegyzés Vera Instagram-oldalán.

Az énekesnő mindenkit megnyugtatott: az ijedtségen kívül komolyabb baj nem történt, szakszerű ellátást kapott, fájdalmai ellenére szerencsére nem voltak súlyosak a sérülései.

Borítókép: Tóth Vera énekel Dés László Kossuth-díjas előadóművész, dzsesszzenész, zeneszerző koncertjén a 12. Ördögkatlan fesztivál harmadik napján Villánykövesden 2019. augusztus 1-jén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában