jubileum

2017.12.15. 10:34

Charlie: Hosszú és szép pályám volt

Az előadó 70. születésnapja alkalmából ad koncertet december 29-én a Sportarénában, a Németországban élő Leslie Mandoki pedig bejelentette, hogy meghívja Charlie-t énekelni New Yorkba, ahol január 29-én a Beacon Theatre-ben a Grammy-héten fog fellépni zenekarával.

Forrás: mediaklikk

Hosszú és szép pályám volt, ötvenöt éve énekelek és rengeteg nagyon jó zenésszel muzsikálhattam együtt – mondta Charlie pénteken az M1 aktuális csatorna műsorában.

Horváth Charlie több vendéget is elhívott ünnepi estjére, így Leslie Mandokit, Tóth Verát és Tátrai Tibort.

„Eljátsszuk az életünket azokkal a kollégákkal, akiket szeretek. Rengeteg lemezt csináltam, nehéz összeállítani egy jubileumi műsort”

- fogalmazott az énekes.

Leslie Mandoki a műsorban felidézte, hogy 16 évesen rendszeresen eljárt Olympia-koncertekre Budapesten és csodálta Charlie-t. Hozzátette: ezekre az élményekre is alapozhatott, amikor 1975-ben elhagyta Magyarországot, és később karriert csinált Németországban, Amerikában, ismert zenész és producer lett belőle.

Charlie kitért arra, hogy éppen húsz éve, 1997-ben jelent meg Mandoki Találkozások című lemeze, amelyen Cserháti Zsuzsa, Demjén Ferenc, Somló Tamás, Zorán és ő is szerepelt, közösen legendás angol és amerikai művészekkel. „Sokat köszönhetek Leslie-nek”.

Mandoki arról beszélt, hogy Jennifer Rush-tól Phil Collinsig számos világsztárral dolgozott együtt, és büszke arra, hogy zenekarában, a ManDoki Soulmatesben játszik például Ian Andersonnal (Jethro Tull) vagy korábban ott zenélt az azóta elhunyt Jack Bruce (Cream) is.

Borítókép: mediaklikk.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában