rendőrségi ügy

2019.10.09. 17:57

Árpa Attila: Bármikor készen állok egy drogtesztre

A 47 éves színész beismerte: a razzia óta kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják.

Budapest, 2011. október 26. Árpa Attila rendezõ-producer adatlapokat olvas Argó 2 címû filmjének szereplõválogatásán, a Mafilm Róna utcai telepén. A film várhatóan jövõ tavasztól forog magyarországi helyszíneken. MTI Fotó: Kallos Bea

Forrás: MTI

Fotó: Kallos Bea

Árpa Attilát kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják. A 47 éves színész a Ripostnak elismerte, hogy rendőrségi ügy folyik ellene, de állítása szerint a vádak alaptalanok.

Árpa Attila otthonát március 22-én rendőrök lepték el, a 47 éves színész most a Ripostnak beismerte: a razzia óta kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják. „Március 22-én úgy érkezett meg hozzám a TEK, hogy a hivatalos papíron már gyanúsítottként szerepeltem.

Valaki valamiért elkezdett engem gyanúsítani a kábítószer-kereskedelemmel, ezért tartottak nálam házkutatást. Természetesen nem találtak semmit. Azóta volt egy kihallgatás, amin az ügyvédemmel együtt vettem részt, és elmondtam, hogy ez az egész egy hülyeség” – mondta Árpa, aki tagadja, hogy bármi köze lenne az ügyhöz. Állítása szerint valaki ártani akar neki, ezért küldte rá a rendőröket.

„A kihallgatás során elmondtam, hogy korábban valóban fogyasztottam drogot, de soha nem kereskedtem vele, és otthon sem tartok kábítószert. Nem tudom, ki küldhette rám a rendőröket. (…) Nyilván vannak emberek, akiknek szúrom a szemét, de fogalmam sincs, ki merészkedhetett el ilyen messzire. (…) Azzal zártam a vallomásom, hogy bármikor készen állok egy drogtesztre, hiszen már nagyon régóta nem élek kábítószerrel” – tette hozzá.

Borítókép: illusztráció: Árpa Attila rendező-producer adatlapokat olvas Argó 2 című filmjének szereplőválogatásán, a Mafilm Róna utcai telepén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában