vakáció

2019.09.01. 09:15

Ámulatba ejtette a rajongókat a 47 éves színésznő fotója

Sofia Vergara kifogástalan alakkal pózolt – veszélyes helyen.

Sofia Vergara arrives for the 2019 Vanity Fair Oscar Party at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 24, 2019 in Beverly Hills, California. (Photo by Jean-Baptiste LACROIX / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Jean-Baptiste Lacroix

A hazánkban is sikerrel futó Modern család egyik főszereplője, a kolumbiai származású, immáron amerikai színésznő, Sofia Vergara éppen vakációzik, és nyaralása alatt sem adja alább a kifogástalan megjelenést, ahogy az a Hollywoodlife által megosztott fotón is látszik – írja a hirado.hu.

A 47 éves Sofia Instagram-oldalán tett közzé egy fotót, melyen fehér strandszettjében pózol egy pohár itallal barátnője társaságában. A képaláírást spanyolul tette meg: „Esperando a Dorian”, ami az éppen Doriannak keresztelt új hurrikán érkezését vizionálja, azaz a színésznő nem éppen a legbiztonságosabb helyen nyaral. A Dorian jelenlegi mozgása alapján alapján valahol Florida és a Bahamák környékén pihenhet.

A kép tanúsága szerint nem izgulta túl a Dorian érkezését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!