Harry, Meghan és Archie

2019.06.12. 19:47

Afrikába indul a hercegi család

Annak idején Lady Di váratlan halála félbeszakította az akciót, amelyet most kisebbik fia folytat.

Britain's Meghan, Duchess of Sussex (C) and Britain's Prince Harry, Duke of Sussex (R) make their way in a horse drawn carriage to Horseguards parade ahead of the Queen's Birthday Parade, 'Trooping the Colour', in London on June 8, 2019. - The ceremony of Trooping the Colour is believed to have first been performed during the reign of King Charles II. Since 1748, the Trooping of the Colour has marked the official birthday of the British Sovereign. Over 1400 parading soldiers, almost 300 horses and 400 musicians take part in the event. (Photo by Daniel LEAL-OLIVAS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Fél évre elhagyja Angliát Harry herceg és a családja. Afrikába utaznak, hogy folytassák azt, amit Diana a halála előtt elkezdett – írja a Borsonline.

Lady Di 1997-ben, alig néhány hónappal a végzetes párizsi autóbalesete előtt látogatott a közép-afrikai Angolába, ahol a taposóaknák felszámolásáért küzdött, és a repeszek miatt megsérült áldozatok ápolását segítő szervezeteket is támogatta.

Váratlan halála félbeszakította az akcióját, amelyet most kisebbik fia, Harry folytat.

Ősszel indul az akár fél évig is elhúzódó üzleti útra, ennek során érinti többek között Angolát Malawit és Botswanát is. Utóbbit Harry korábban második otthonának nevezte, mivel többször járt már ott beszédet tartani, és támogatni a helyi rászorulókat.

Ezúttal azonban már nem egyedül megy: magával viszi feleségét, Meghan hercegnét és kisfiukat, Archie-t, aki most még csak másfél hónapos.

Természetesen a Buckinhgam-palota személyzetének legjobb embereit küldik velük, akik a család biztonságáért és jólétéért felelnek majd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!