meglepetés

2019.12.26. 10:07

Vereséget szenvedtek a nagyágyúk (videó)

Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) két legjobb mérlegével rendelkező csapata, az első Milwaukee Bucks (27/5) és a második Los Angeles Lakers (24/7) is kikapott a hagyományos karácsonyi játéknapon.

Los Angeles Lakers forward LeBron James (L) drives past Los Angeles Clippers forward Kawhi Leonard (C) on a pick by Lakers center JaVale McGee (R) during a Christmas Day National Basketball Association (NBA) match-up between the Los Angeles Clippers and Los Angeles Lakers at the Staples Center in Los Angeles, California on December 25, 2019. (Photo by Robyn Beck / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Robyn Beck

Előbbi Philadelphia 76ers otthonában szenvedett vereséget, míg utóbbi a Los Angeles Clippers elleni városi rangadón maradt alul.

A kaliforniai rangadó legjobbja az előző idény döntőjének legértékesebb játékosa (MVP), a Torontót végső sikerre vezető Kawhi Leonard volt 35 ponttal és 12 lepattanóval.

A játéknap meglepetését az idén gyengélkedő Golden State Warriors okozta, amely saját közönsége előtt a Houston Rockets együttesét győzte le.

Eredmények:

Toronto Raptors-Boston Celtics 102-118

Philadelphia 76ers-Milwaukee Bucks 121-109

Golden State Warriors-Houston Rockets 116-104

Los Angeles Lakers-Los Angeles Clippers 106-111

Denver Nuggets-New Orleans Pelicans 100-112

Forrás: MTI

Borítókép: LeBron James (b) és Kawhi Leonard a Lakers Clippers elleni meccsén

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában