gálameccs

2018.12.27. 17:20

Szegedre érkezik a Lazio

Az olasz Lazio labdarúgócsapata lesz a Szeged-Grosics Akadémia vendége jövő nyáron, a szegedi ifjúsági centrum és stadion ünnepélyes nyitómérkőzésén.

Ss Lazio v Cagliari - Serie A Ciro Immobile of Lazio at Olimpico Stadium in Rome, Italy on December 22, 2018 (Photo by Matteo Ciambelli/NurPhoto)

Kiss-Rigó László, a Szeged-Csanádi Egyházmegye püspöke, a Grosics Gyula Katolikus Labdarúgó Akadémia alapítója a csongrádi megyei Délmagyarország című napilapnak adott interjúban elmondta: a tavaly szeptemberben kezdődött munkálatok az ütemterveknek megfelelően haladnak, így a beruházás a jövő év első felében készül el.

A Dorozsmai út melletti, több mint tízhektáros területen sportszálló, sportcsarnok, multifunkciós rendezvényközpont és szabadtéri színpad is épül, a nyolcezer fő befogadóképességű labdarúgóstadion mellett pedig műfüves pályák is lesznek.

A Szeged-Grosics Akadémia csapata a téli szünetben az NB III Közép csoportjának második helyén áll, a Lazio pedig negyedik a Serie A-ban.

Borítókép: a Lazio csatára, Ciro Immobile a Cagliari elleni bajnokin

AFP / NurPhoto / Matteo Ciambelli

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!