-1°
-4°

Tesiórát is tartanak a műfüves focipályán

Mintegy harminchatmillió forintos támogatásból hoztak létre a közelmúltban műfüves futballpályát, amit a napokban adtak át.

A támogatás nagyobb részét a Magyar Labdarúgó Szövetség adta, az elnyert összeget pedig az önkormányzat tíz százaléknyi önerővel egészítette ki. Így jöhetett létre a 20 méter széles, 40 méter hosszú játéktér, amelyhez pályavilágítás is tartozik.

– Fontos a település számára ez a projekt, hiszen több mint száz igazolt játékosunk van – mondta Bakos József, a falu polgármestere.

Hozzátette: nagy szükség volt erre a beruházásra, ugyanis az edzéseket és a felkészüléseket nem tudták hol megtartani a csapatok, mindig egy másik településen kellett pályát bérelni.

– Összesen nyolc csapata van a héhalmi sportegyesületnek, ezért is indokolt, hogy legyen egy olyan hely, ahol mindenki tud gyakorolni – közölte a falu polgármestere.

Kitért arra is, hogy az iskolásoknak nem áll rendelkezésre tornaterem, csupán egy tornaszoba. A beruházásnak köszönhetően azonban tavasszal és nyáron a testnevelésórákat már az új műfüves focipályán tudják majd megtartani.

Bakos József hozzátette: hamarosan befejeződik több fejlesztés, így az önkormányzat épületének korszerűsítése is, amelyet januárban adhatnak át. Ezenkívül a közeljövőben számos projekt munkálatai indulnak el.

 

Hozzászólások

-1°
-4°
Erősen felhős
H
-1°
-7°
K
-4°
Sz
-2°
-8°
Cs
-2°
-7°
Garázda demonstrálók
Bűnözői körök is részesei a szervezett utcai zavargásoknak
Segítség karácsony előtt / 10 perce
Emmi: korábban érkeznek a decemberi családtámogatások
Az intézkedés több mint 1 millió családot érint.
Már nincs privátszféra / 12 perce
6,8 millió ember Facebook-képei szivároghattak ki
Dermesztő idő / 38 perce
Ilyen lesz a karácsony a világ leghidegebb falujában
garázdaság / 1 órája
Sörösüveggel verte meg ismerősét a bátonyterenyei nő
Nem mártír: bajkeverő / 1 órája
Így provokálta a rendőröket Mohácsi Márk (videó)
Örömvasárnap / 1 órája
Advent harmadik vasárnapja van ma
Balesetek / 1 órája
Ketten is az árokba csúsztak Pásztónál