Hallgassa élőben!

Szerdán a Vasast fogadja a gyengélkedő SKSE

Az ugyancsak szebb napokat látott Vasast fogadja a gyengélkedő SKSE szerda este a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban.

A listavezető Budapesti Honvéd otthonában múlt vasárnap elszenvedett bántóan sima vereségét követően, a hét közben egy korábbról elhalasztott találkozón, az eddig szintén várakozás alatt teljesítő Vasas Akadémia (12., 1–3) legénységét látja vendégül a Salgótarjáni KSE (13., 1–3) NB I. B-s együttese. A Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban szerda este hat órakor kezdődő összecsapás előtt Dániel Tamás adott nem túlságosan szívderítő helyzetjelentést a megyeszékhelyiek háza tájáról.

– Tudom, hogy egy ilyen vereség után fura, amit mondok, de nekem a régi Honvéd jobban tetszett, szimpatikusabb volt – kezdte a piros-feketék klubmenedzsere.

A salgótarjániak (piros) az idei, Pápa elleni meccsükön győzni tudtak
Archív fotó: Hegedűs Márk

– A nagy elvárás miatt nyilván stresszesebbek a játékosaik is, és a mindenáron győzni akarás sokszor durvaságba torkollik. Így volt ez most is, mert az egyik legjobb játékosunkat, igen sportszerűtlenül, már a mérkőzés elején lesérítették. Persze nem azt mondom, hogy kizárólag ez volt a nagy vereség oka, mert egyszerűen semmi csapatjátékunk, marha gyengék vagyunk. Én már korábban jeleztem a fiúknak, hogy ez így nem fog sokáig menni, s lesznek olyanok, akik már nem itt veszik meg a karácsonyfát, ha ez így folytatódik tovább. Bátortalan, enervált, játék nélküli kosárlabdát produkálunk, egy gyors indulás, egy határozott lépés nincs senkitől, így meg olyan, mintha a Boschban, a szalag mellett dolgoznánk kényszerből, órabérért. Várhatunk csodára, feltámadásra, megvilágosodásra, de pillanatnyilag sem a csapatban, sem a szakvezetésben nem látom a szikráját sem annak, hogy tűzzel, hittel lépjünk valamikor is pályára. Ez nálunk a globális kihűlés időszaka. Úgy látom, és ezt elmondtam a vasárnapi mérkőzés után az öltözőben is, anélkül, hogy belenyúlnánk a keretbe, frissítenénk ott, ahol kell, nem hiszek a változásban. Persze csodák még vannak, de olyan sűrű a program, hogy ennyi idő alatt a „jótündér” sem ér ide. Ráadásul vannak sérültjeink, betegeink, úgyhogy egyáltalán nem lesz könnyű, még itthon sem, helytállni a Vasas ellen. Azt tudom ígérni, hogy keressük a megoldásokat, és biztos, hogy nem hagyjuk így elveszni ezt az évet. Az elején vagyunk még a bajnokságnak, kapkodni nem fogunk, de lépnünk kell – zárta gondolatait Dániel Tamás.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes kókusztekercs receptje

Hozzászólások

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A zserbó, amivel a nagyit is lepipálod
három fődíjat is kiosztottak
Átadták Az Év Családbarát Vállalata díjakat
Férfi kosárlabda vb-selejtező / 3 órája
Portugáliai diadallal kezdtek a magyarok
A nemzeti csapat stabilan kézben tartotta a meccset, a hazaiak 2-0-nál voltak utoljára előnyben.
vadító idomok / 3 órája
Leheletvékony tangában sétálgat a világ legszexibb időjósa (videó)
vakcina / 4 órája
Egyre többen veszik fel a koronavírus elleni védőoltást Szécsényben
Szenográdi Ferenc
fehérben / 4 órája
A Kékesre megérkezett a havazás (videó)
nagy volt a baj / 4 órája
Dombóvári István és a kisfia is életveszélybe került a koronavírus miatt
Belgiumban mutatták ki / 5 órája
Európába ért az új dél-afrikai vírusvariáns, minden eddiginél fertőzőbbnek tartják
Figyeljünk oda! / 6 órája
Így lehet igazán fekete a Black Friday