14°
23°
13°

Kikapott az SKSE idegenben

A hatodik alkalommal kiírt Antal József-kupáért zajló mérkőzéssorozat első összecsapását rendezték meg a minap a szlovák Fülekpüspökiben.

A Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata által is támogatott rendezvény mérkőzésén a csapatok változatos, nagy iramú összecsapását nézték a helyi szurkolók. A vendégek szerezték meg a vezetést, majd a hazaiak fordítottak. Aztán az SKSE szép támadás végén egyenlített. Fordulás után a kohászok megpróbálták eldönteni a találkozót, támadtak, helyzeteket dolgoztak ki, de azok kimaradtak. A hajrá a hazaiaknak sikerült jobban, két gólt szerezve megnyerték a mérkőzést. A látottak alapján a döntetlen reálisabb eredmény lett volna.

PITE-Fülekpüspöki–SKSE-öregfiúk 4–2 (2–2).
V.: Agócs O.
PITE-Fülekpüspöki: Panica – Simon, Jacmenik, Adamec, Nagy, Sándor, Csúz Gy., Bednár, Csúz R., Ali, Szepesi. Csere: Pataki T., Kardács, Molnár, Pataki Cs., Tóth L., Tóth F., Bóna, Gáspár. Csapatvezető: Tóth László.
SKSE-öregfiúk: Babják – Fejes, Juhász, Pintér, Papanitz, Chován, Fodor, Bozó, Nagy Sz. Kiska, Kiss. Csere: Fekete, Peleskei, Rigó. Menedzser: Németh Csaba, Pünkösdi József.
Gl.: Jacmenik (2), Adamec, Ali ill. Chován, Kiss.

Hozzászólások