27°
21°
10°

Kerekes Bence az élen végzett

Több jó helyezést értek el a nógrádiak.

A napokban rendezték a Rally Show Dolná Strehová idei második versenyét. A szlovák mezőgazdasági reptéren kialakított pályán három futamot kellett az indulóknak teljesíteniük. A legjobb nógrádi ralis Határ Attila lett, ő az abszolút hatodik helyen végzett, míg az A3-as kategóriában ezüstös helyet szerzett. A1-ben Tóth Csaba egy Suzukival lett a hetedik, mögötte Szűcs Bálint végzett egy Ford Focussal, míg a kilencedik Józsa István lett, egy Škoda Favorittal.

Az A2-es kategóriában ötödik helyen Junghaus Roland végzett egy Ladával, aki a hátsókerekesek között a második lett. A3-ban Vízvári Vivien az ötödikként ért célba, egy Peugeot 306-tal, ő egyébként a női kategória második helyét is bezsebelte. Szintén A3-ban Faragó Gábor egy nyolcadik hellyel gyarapodott egy BMW-t kormányozva, mögötte Oláh Béla végzett, szintén az előbb említett gyártmánnyal.

A hátsókerekes kategóriában Daróczi Ádám lett a harmadik, Reznicsek Balázs az ötödik, Lackó István a kilencedik, Rácz Dávid a tizedik, Ozsvárt Ádám a tizenegyedik, Huszár Gábor a tizenkettedik, Éhn Dániel a tizennegyedik, Márton Imre pedig a tizenötödik, valamennyien Ladával indultak.

A junioroknál Kerekes Bence diadalmaskodott egy Škoda Feliciával, harmadik Vágó Valentin lett egy BMW-vel. A lányoknál az ötödik helyre Tőzsér Tünde hozta be a Škoda Favoritot. Folytatás június 16-án.

Kiemelt fotónkon: A remekül versenyzett a junior győztes Kerekes Bence – Fotó: F. G.

Hozzászólások