Fotó: H.M. / NMH

Így várják a hétvégét a nógrádi edzők – sportműsor

Izgalmas összecsapásokkal kecsegtet a hétvége.

NB III. osztály, Keleti csoport, 14. forduló:

A 14. forduló mérkőzéseit rendezik meg hétvégén az NB III. osztály, Keleti csoportjában.

Ceglédi VSE (16.) – SBTC (13.)
Cegléd, Zsengellésr Gyula Sporttelep, vasárnap, 14.30 óra.
Domik Attila, az SBTC pályaedzője: – A hétvégi mérkőzésen szeretnénk visszatérni a helyes útra, amelyről három hete sajnos letértünk. Az utolsó ellenfelünk egy jó csapat volt, de nyerhető meccset vesztettünk el. Itt már láttuk a srácokon a pozitív változást a korábbi meccsekhez képest, így Cegléden szeretnénk pontot, vagy pontokat szerezni ha ezt a játékot tudjuk majd játszani. Sajnos lesznek hiányzóink, hiszen Tarlósi Patrik, Illés Edvin és Novák Norbert térdsérülés miatt nem állhat a csapat rendelkezésére, míg Hegedűs Martin begyűjtötte szombaton az ötödik sárga lapját.

A Balassagyarmati VSE – Eger SE mérkőzést november 18.-án, 13 órakor rendezik. A vendég együttesnél betegség miatt sokan nem tudják vállalni a játékot, továbbá nem szeretnék a járványhelyzetben kockáztatni az ellenfelük játékosainak és vezetőinek egészségét.

Megyei I. osztály

Hétvégén a kilencedik forduló mérkőzéseivel folytatódik a megyei I. osztály megmérettetése. A csapatok edzőit kérdeztük, hogy mit várnak a soros összecsapásuktól.

Héhalom SE (5.) – Pásztó SK (10.)
Héhalom, szombat 15 óra.
Vezeti: Szakal T. (Béres K., Dobsonyi L.)
Győri Zoltán, a Héhalom SE edzője: – Hazai pályán másfél éve veretlenek vagyunk, ami pontosan 13 mérkőzést jelent, így nekünk ilyen szempontból is nagyon fontos ez a meccs. Mivel nagyon nagy körbeverések vannak ebben a szezonban, 1-2 győztes meccsel a dobogóra is lehet kerülni, illetve ugyanilyen könnyen a tabella végére is le lehet esni. Aki pályára lép szombaton, az biztos mindent meg fog tenni a jó eredmény elérése érdekében. Reméljük, hogy sok szurkolónk fog minket biztatni a lelátóról.
Nagy Tamás, a Pásztó SK edzője: – Pozitívan állunk a héhalmi mérkőzéshez, hiszen öt forduló óta veretlenek vagyunk, és a mérkőzéseinken nagyrészt mi álltunk közelebb a győzelmekhez. Bízva ebben, továbbá abban, hogy minden sorozat megszakad egyszer, győzni szeretnénk, mindegy, hogy hogyan.

Építők KC (8.) – Szendehely FC (4.)
Salgótarján, Forgách Sporttelep, vasárnap, 11 óra.
Vezeti: Urbán V. (Nagy S., Szász K.)
Berki Krisztián, az Építők KC edzője: – Ahhoz, hogy lépést tartsunk a mezőnnyel, minden hazai mérkőzést meg kell nyernünk. A hétvégén egy jó formában lévő csapatot fogadunk, bízok benne, hogy meg tudjuk oldani ezt a feladatot. A pálya talaja nehéz lesz, viszont a srácok mentálisan erősek. Ezt a mérkőzést az a csapat fogja nyerni, aki jobban alkalmazkodik a körülményekhez, és jobban akarja a győzelmet. Hajrá Épitők!
Dénes György, a Szendehely FC edzője: – Sajnos múlt héten nem tudtunk se játszani, sem pedig edzeni az ismert probléma miatt. Nem tudom milyen állapotban lesznek a srácok, de garantálhatom, hogy a három pontért utazunk Tarjánba. Nagyon nehéz meccs lesz, meglátjuk mit hozunk ki belőle.

Nőtincs SE (6.) – Berkenye SE (1.)
Nőtincs, vasárnap, 15 óra.
Vezeti: Strehó E. (Kiss T., Kalmár P.)
Nyikos József, a Nőtincs SE edzője: – Az éllovas ellen lépünk pályára. A Berkenye egy jó csapat, de ebben a bajnokságban bárki legyőzheti a másikat, ez mutatja a bajnokság erejét. Felkészültünk a mérkőzésre, de gondolom ők is. Remélhetőleg megleszünk, és egy izgalmas, igazi háromesélyes meccset játszunk vasárnap.
Mohácsi László, a Berkenye SE edzője: – Ismét egy nyugati derbire készülünk, egy fizikálisan erős, és jól szervezett csapat ellen, ahol várhatóan az időjárás és a mély pálya is nehezíteni fogja a dolgunkat. A héten próbáltunk felkészülni mindenre, és szeretnénk sikerrel zárni ezt a rangadót is.

Mátraterenye SE (12.) – Karancslapujtő KSE (2.)
Mátraterenye, vasárnap, 15 óra.
Vezeti: Nagy B. (Chikán P., Dobsonyi L.)
Bujtár Tamás, a Mátraterenye SE játékos-edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok a hétvégén, ismét egy jó csapat látogat hozzánk, akiket igen jól ismerünk. Több játékosuk egy fél éve még nálunk játszott, így ezért is igen érdekes összecsapást hozhat a mérkőzés. Mindenképpen szeretnénk itthon tartani a három pontot, de ehhez minden játékosomnak azt a teljesítményt kell nyújtani, mint az utóbbi két összecsapáson. Hajrá MTSE!
Romhányi Tamás, a Karancslapujtő KSE játékos-edzője: – Harcias küzdelmet várok, nehéz talajon. Remélem sokan kilátogatnak a mérkőzésre. A Mátraterenye jó csapat, kiváló labdarúgókkal. Minden tudásunkra szükség lesz, hogy megszakítsuk a rossz idegenbeli szériánkat.

Érsekvadkert SE (9.) – Szécsény VSE (13.)
Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, vasárnap, 15 óra.
Vezeti: Nyerges K. (Pál A.)
Szenográdi Péter, az Érsekvadkert SE játékos-edzője: – Nem a legjobb előjelekkel várjuk a mérkőzést, de nem magyarázkodni kell, hanem megtenni minden tőlünk telhetőt a győzelemért. Számítok a fiúkra, hogy a számomra oly fontos hétvégén, mindenki összekapja magát, és csúszni mászni fog a pályán.
Kelecsényi Gábor, a Szécsény VSE edzője: – Az Érsekvadkert elleni meccset a balassagyarmati műfűves pályán játszuk. Ellenfelünk a bajnokságban jó teljesítményt nyújt, kevés gólt kapott. Mi idegenbeli meccseinken még pont nélkül állunk, de a heti edzésmunka után, most is bizakodóan pontért, pontokért utazunk el. Vannak hiányzóink munkahely és betegség miatt, de így is 18 játékosra tudok számítani.

Rimóc SE (14.) – Palotás SE (3.)
Rimóc, vasárnap, 15 óra.
Vezeti: Kis Zs. (Szakal T., Nagy S.)
Vincze Benjámin, a Rimóc SE edzője: – Nagyon örülnénk ha teljes létszámmal vágnánk neki a mérkőzésnek. Szécsényben a meccs előtt 5 perccel még 9-en voltunk. Még más csapatok öt cserével, mi nagy ritkán kettővel megyünk a meccsbe. Optimistán, de reálisan tekintünk előre, minden sorozat megszakad egyszer, kérdés, hogy mikor. Sportszerű mérkőzést, és eredményes játékot várok.
Jele Zoltán, a Palotás SE edzője: – Hiba lenne részünkről félvállról venni a találkozót. Remélem tudjuk folytatni a múlt heti eredményes játékunkat, és három ponttal távozhatunk majd Rimócról.

A Diósjenő SE (11.) – Mohora SE (7.) mérkőzést későbbi időpontban rendezik.

További hétvégi meccsek

Labdarúgás
Megyei II. osztály, 9. forduló, 10. 17., szombat, 15 óra: Bátonyterenyei TC – SK Karancsberény, Szent Imre DSE – Bercel KSK, Mihálygerge SE – Szügy SE, 10. 18., vasárnap, 15 óra: Tari SZE – Mátraverebély-Szentkút SE, Zagyvaróna SE – Bánk SE.
Megyei III. osztály, Nyugati csoport, 10. forduló, 10. 17., szombat, 15 óra: Romhány SE – Patak SE, Őrhalom SE – Érsekvadkert SE II., 10. 18., vasárnap, 15 óra: Bernecebaráti-Kemence – Ipolyszög SE, Egyházasdengeleg FE – Legéndi SE, Tereske KSE – Csitár SE, Keszegi SE – Rétság VSE, Nógrádsáp SE – Felsőpetény SE, Nagyoroszi HBB SE – Kétbodony SE. Szabadnap: Dejtár SE.
Keleti csoport, 10. forduló, 10. 17., szombat 15 óra: Magyargéci ZSSE – Kazár KSE, Karancskeszi KSE – Építők KC II. Somos, Karancsalja MSE – Feláldozhatók SE, 10. 18., vasárnap, 15 óra: Ipolytarnóc SE – Ludányhalászi SE, Varsány SE – Cered VSE, Doboskút SK Nógrádsipek – Ecseg SE, Felsőtoldi Cserhát TSE – Héhalom SE II., Kálló SE – Mátramindszent SE.

Kézilabda
NB I/B, Keleti csoport, 5. forduló: FTC-Diagnosticum U22 – Balassagyarmati Kábel SE, vasárnap, 17 óra.
NB II., Északi csoport, férfiak, 5. forduló: Gödöllői KC – Csépe Salgótarjáni SKC, vasárnap, 18 óra.
NB II., Északi csoport, nők, 5. forduló: Tatabányai SC – Csépe Salgótarjáni SKC, vasárnap, 15 óra.

Röplabda
NB II., Keleti B-csoport, nők, 4. forduló: LINAMAR-BRSE – SBTC, szombat, 14 óra.

Hozzászólások

plusz nyolc nap pihenés
Sok hosszú hétvégével toldhatja meg a szabadságát 2021-ben
szmog / 9 perce
A légszennyezés 15 százalékkal növelheti a Covid-19 halálozási kockázatát
A kutatócsoport felfigyelt arra, hogy a szállópor növeli a tüdősejtek felszínén az ACE-2 receptor aktivitását.
egyelőre nincs magyarázat / 24 perce
Évekre kiható következményei lehetnek a rejtélyes namíbiai tömeges fókapusztulásnak
híres akart lenni, sikerült / 39 perce
Ezt a balekot! Lopott magának egy buszt, a biztonsági kamera felvette az egészet
egyedi és egészséges / 1 órája
Cseh receptúra alapján készít különleges gyógyteákat a bánki vállalkozó
Palchuber Kinga
drasztikus intézkedések / 1 órája
Karácsony pártja megtiltaná a nyugdíjasoknak, hogy használják a tömegközlekedést
ne maradj le semmiről! / 3 órája
Indulnak a megyei FIFA 21 döntők, itt nézheted élőben a közvetítéseket
london / 3 órája
A Harry Potter-univerzum mágikus állatai is helyet kaptak egy kiállításon