22°
23°
15°

Alsóörsi arany

A közelmúltban ismét kvalifikációs tornán vettek részt Alsóörsön a Palóc Pumák.

Igyekeztek megmutatni, hogy a korábbi tornagyőzelem nem a véletlen műve volt, így ennek megfelelően kezdték meg a csoportmérkőzéseket, ahol először legyőzték a Darusok csapatát, majd a Pénzügyőr és végül a Vodka Juniorst is. Veretlenül végeztek a csoportjuk élén.

Vasárnap a Lupa Lake BHC csapatával találkoztak, akik ellen 2–0-ra győztek, amelynek köszönhetően máris az elődöntőben találták magukat, ahol a jó erőkből álló OVB Beach Boyz volt az ellenfél. Az első szett alapján úgy tűnt, itt bizony nem lesz meg a döntőbe jutás, de hihetetlen módon, a padlóról felállva megnyerték a második szettet. Jöhetett a szétlövés, amit magabiztosan megnyertek.

Egy hét elteltével újra döntőt játszhattak a nógrádiak. A fináléban az ESNS BHC volt az ellenfelük, és a vártnál simábban mindkét játszmát megnyerve veretlenek maradtak a srácok, így megérdemelten ismét aranyérem került a nyakukba.
Hortobágyi Zsolt vezetőedző: – Ismét bebizonyítottuk, hogy mire vagyunk képesek. Lassan már minimális elvárás lesz a tornagyőzelem. Számomra azonban sokkal fontosabb volt a hihetetlen elődöntő, ahol teljesen szétesett a játékunk, dekoncentráltak voltunk, és ezek a gyerekek olyan feltámadást produkáltak, amit még a világ legjobb csapatai is megirigyelnének.

Kiemelt fotónkon: A Palóc Pumák másodszor nyertek aranyérmet

Hozzászólások

Komor gyönyörűség
130 éve született Füst Milán
BL-selejtező / 2 órája
Hazai győzelemmel a második fordulóba jutott a Vidi!
A keddi visszavágó első negyedórájában egyik kapu előtt sem alakult ki helyzet, nem sokkal később azonban a magyar csapat vezetést szerzett.
sportfavágás / 3 órája
Juhász István hatodik bajnoki címét szerezte meg!
Európa-liga / 5 órája
Magabiztosan, 4-0-ra verte a macedónokat a Honvéd
Hűha! / 5 órája
Eszméletlen: ettől mocskosabb esküvői fotósorozat biztos nem készült még Nógrádban
Oláh Nikolett
F1- es technika a Balatonon / 6 órája
Mit tudnak az AC45-ösök?
Balázs Viktor
Bizalom / 7 órája
Debrecenben épül a Krones AG első Németországon kívüli európai gyára
egy balhé vége / 7 órája
Milliókat követelt, aztán peren kívül megegyezett volt menedzsereivel Johnny Depp