13°

Alsóörsi arany

A közelmúltban ismét kvalifikációs tornán vettek részt Alsóörsön a Palóc Pumák.

Igyekeztek megmutatni, hogy a korábbi tornagyőzelem nem a véletlen műve volt, így ennek megfelelően kezdték meg a csoportmérkőzéseket, ahol először legyőzték a Darusok csapatát, majd a Pénzügyőr és végül a Vodka Juniorst is. Veretlenül végeztek a csoportjuk élén.

Vasárnap a Lupa Lake BHC csapatával találkoztak, akik ellen 2–0-ra győztek, amelynek köszönhetően máris az elődöntőben találták magukat, ahol a jó erőkből álló OVB Beach Boyz volt az ellenfél. Az első szett alapján úgy tűnt, itt bizony nem lesz meg a döntőbe jutás, de hihetetlen módon, a padlóról felállva megnyerték a második szettet. Jöhetett a szétlövés, amit magabiztosan megnyertek.

Egy hét elteltével újra döntőt játszhattak a nógrádiak. A fináléban az ESNS BHC volt az ellenfelük, és a vártnál simábban mindkét játszmát megnyerve veretlenek maradtak a srácok, így megérdemelten ismét aranyérem került a nyakukba.
Hortobágyi Zsolt vezetőedző: – Ismét bebizonyítottuk, hogy mire vagyunk képesek. Lassan már minimális elvárás lesz a tornagyőzelem. Számomra azonban sokkal fontosabb volt a hihetetlen elődöntő, ahol teljesen szétesett a játékunk, dekoncentráltak voltunk, és ezek a gyerekek olyan feltámadást produkáltak, amit még a világ legjobb csapatai is megirigyelnének.

Kiemelt fotónkon: A Palóc Pumák másodszor nyertek aranyérmet

Hozzászólások

13°
Közepesen felhős
Cs
11°
P
Sz
V
Balesetek
Kishartyánnál traktor, Tarjánban őz okozott balesetet
nba / 20 perce
Kulcsemberei nélkül is nyert a Warriors
A címvédő Golden State Warriors Stephen Curry és Draymond Green nélkül is győzni tudott az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság keddi játéknapján.
Jegygyűrű pezsgőben / 31 perce
Elárverezik a Sinatra házaspár hagyatékának egy részét
A hazáért és a szabadságért / 35 perce
II. Rákóczi Ferenc lesz a jövő év szellemi iránytűje
Tudatmódosítók / 1 órája
Bővült a tiltott dizájnerdrogok listája
Érdemes belevágni / 1 órája
Negyvenmilliárd forintos keretből segítik a vállalkozóvá válást
A kamera mestere / 1 órája
Lenyűgözte a szakmát a Zsigmond Vilmosról készült dokufilm
szenvedély / 2 órája
Felülmúlta az elvárásokat a honti Pásztor Múzeum első szezonja
Sziládi Krisztina