erőemelés

2018.09.30. 11:39

Fekve nyomtak a nógrádiak

XVIII. Nógrád megyei fekvenyomó-bajnokságot rendezték Balassagyarmaton.

B. T.

Balassagyarmaton az előző hétvégén a Vitalitás Sportegyesület szervezésében rendezték meg a XVIII. Nógrád megyei fekvenyomó-­bajnokságot.

A korábbi évekhez képest némileg szerényebb nevezői létszám jött össze, de a versenyhangulatra és a színvonalra ezúttal sem lehetett ­panasz.

Remek versenyt láthattak a Vitalitás Sportcentrumba kilátogató érdeklődők. A résztvevők öt korcsoportban versenyeztek, melyeken három új megyei csúcsbeállítás történt. A verseny célja volt, hogy felmérési lehetőséget biztosítson az egyesületeknek, egyéni indulóknak, valamint a megyei bajnoki címeket döntötték el az indulók.

A megmérettetésen bárki elindulhatott, aki betöltötte a tizennegyedik életévét. A verseny színvonalas, valamint zökkenőmentes lebonyolításához Balassagyarmat Város Önkormányzata nyújtott ­támogatást.

Eredmények: Férfi abszolút kategória: 1. Rigó Richárd (egyéni induló), 2. Honti Attila (Bgy. Vitalitás SE), 3. Lakatos Gábor (egyéni induló) lett.

Női abszolút kategória: 1. Ulveczki Edina (Vitalitás SE), 2. Ódor Vivien (Vitalitás SE), 3. Balogh Gyöngyi (Vitalitás SE).

Kiemelt fotónkon: Rigó Richárd 190 kg-os fekvenyomása

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában