erőemelés

2018.10.11. 14:13

Aranyos vitalitásos erőemelő-hétvége

Sikeres hétvégén vannak túl a balassagyarmati Vitalitás SE erőemelői.

B. T.

Ugyan csak két versenyzőjük indult az orosházi RAW erőemelő magyar bajnokságon, azonban ők fantasztikus sikereket tudhatnak maguk mögött azon a versenyen, ahol csak a színtiszta erő számít, hiszen semmilyen teljesítményfokozó sportruházatot nem lehet viselni.

Az utolsó éves ifjúsági korcsoportú Posta Krisztián a 66 kg-osok között (guggolás 155,5 kg, fekvenyomás 100 kg, felhúzás 195 kg) 450,5 kg-os összteljesítménnyel aranyérmet szerzett, valamint az ifjúsági mezőny abszolút kategóriájának abszolút harmadik helyét is megszerezte.

Guggolás és az összetett eredménye pedig új országos csúcs lett. Krisztián a juniorok mezőnyében is megmérettette magát, ahol szintén első helyen végzett, így méltó módon búcsúzik az ifjúsági korcsoporttól.

A másik versenyző a masters korcsoportú Karaba Gábor volt, aki a 83 kg-os mezőnyben (guggolás 120 kg, fekvenyomás 120 kg, felhúzás 175 kg) 415 kg-os összteljesítménnyel lett magyar bajnok.

Kiemelt fotónkon: Karaba Gábor és Posta Krisztián

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában