Bundesliga

2019.12.22. 15:52

A szezon végéig biztosan Hansi Flick marad a Bayern München edzője

Nagyon elégedettek az 54 éves szakember munkájával.

final jubilation Hans Dieter Flick (Hansi, coach FC Bayern Munich), jubilation, joy, enthusiasm, football 1. Bundesliga, 17th matchday, matchday17, FC Bayern Munich (M) -VFL Wolfsburg 2-0, (WOB), on 21.12 ..2019 in Munich ALLIANZARENA, DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND / OR QUASI-VIDEO. | usage worldwide

Forrás: AFP

Fotó: Picture-Alliance/AFP

A szezon végéig biztosan Hansi Flick marad a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője.

A bajor klub honlapján Karl-Heinz Rummenigge vezérigazgató vasárnap közölte: nagyon elégedettek az 54 éves szakember munkájával, irányításával a csapat a mutatott játékban és az elért eredményekben is előre tudott lépni.

A Bundesligában címvédő bajorok november elején menesztették Niko Kovac vezetőedzőt, akinek helyét ideiglenes megbízással a szakmai stáb egyik tagja, Hansi Flick vette át.

Utóbbi 2006 és 2014 között a német válogatott egyik pályaedzője volt, a müncheniekhez júliusban érkezett. Irányításával a Bayern tíz tétmérkőzéséből nyolcat megnyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában