nba

2019.11.27. 09:39

A Clippers nyerte a nyugati rangadót

A Los Angeles Clippers 114-99-re nyert a Dallas Mavericks vendégeként az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) keddi játéknapján.

A hatos sikerszériánál tartó kaliforniaiaknál a júniusi nagydöntő legjobbjává választott Kawhi Leonard 28, míg a hatszoros All Star-válogatott, olimpiai bajnok Paul George 26 pontig jutott. Ez volt összesítve kettejük eddigi legtermékenyebb meccse, a Clippers 13/5-ös győzelmi mutatónál tart.

Az először száz pont alatt maradó texasiak ászának, Luka Doncicnak megszakadt a klubrekordot jelentő sorozata, mivel négy mérkőzés után ezúttal nem érte el a 30 pontot és 10 gólpasszt. A 20 éves sztár – az előző idény újonca – 22 ponttal és 6 gólpasszal zárt, és hét triplakísérletéből egy sem volt sikeres. A Mavericks (11/6) öt győzelem után maradt alul.

Az egymás után hatodik meccsét megnyerő Denver 10/1-re javította novemberi mérlegét a Washington legyűrésével, amely három győzelem után kapott ki. A fővárosiak legjobbja, a 29,6-os pontátlaggal büszkélkedő Bradley Beal mindössze 14 pontot dobott.

Eredmények:

Dallas Mavericks-Los Angeles Clippers 99-114

Denver Nuggets-Washington Wizards 117-104

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában