Fodor Tamás

2019.11.28. 07:00

Leendő tanulóit várta a Váci

A Nógrád Megyei Váci Mihály Gimnázium a már hagyományoknak megfelelően novemberben ismét megnyitotta kapuit a leendő tanulói előtt.

Váci

A nyílt nap reggel nyolc órától indult, amely során érdeklődő diákokat és szülőket vártunk.

Az első óra tájékoztatóját követően kezdődött el az óralátogatás. A részvétel igazán aktív volt mind a fizikai, kémiai és mind a biológiai kísérletek alatt, de még a bemutatókon is. Mint minden évben, így most is az iskolánk felsorakoztatott mindent, amit nyújtani tud a beiratkozó kilencedikesek számára. Az érdeklődők ezen a napon betekintést nyerhettek az iskola mindennapi életébe.

Amit kínálhat ez az intézmény, az egyebek mellett egy értékálló érettségi minden itt tanuló számára. Ezen túlmenőn, aki gondolkodik a katonai pályában, azok számára segítségül lehet a katonai- és honvédelmi alapismeretek, mint tantárgyak és választható érettségi is.

Az itt töltött négy év alatt a családias hangulat, a kellemes társaság garantált, hogy ne csak úgy elteljenek a szürke évek a fejünk felett. Ezen kívül a közösségi programok is színesítik a diákok életét, tovább népszerűsítve ezzel az iskolát.

Címkék#Séta-Váci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!