Salgótarján

2021.06.11. 09:00

Szórakoztató programokat tartogat az év

Az idén 55 éves József Attila Művelődési Központ újra megnyitotta kapuit, a városban újraéled a kultúra. Már a nyár első hónapja izgalmas programot tartogat: Szent Iván éjjelén, június 23-án a Bon Bon zenekar – élén a salgótarjáni születésű Szolnoki Péterrel – pezsdíti fel a közönség hangulatát. Júliusban feldübörög a Pont Ott Parti is, amelyen Manuel, Rico és Miss Mood, Kollányi Zsuzsi, az AK26, Kasza Tibor és Newik is a színpadra lép.

P. K.

Az augusztus sem telik el szórakozás nélkül, ugyanis államalapításunk ünnepén mások mellett Homonnay Zsolt, Janza Kata, Szabó Ádám, Csonka András, Fenyő Miklós és B. Tóth László is a nógrádi megyeszékhely lakóinak jó hangulatáról gondoskodik majd. A nyár végi fesztiválon a Kerozin, Essemm és a Wellhello csábítja a Főtérre a lakosságot.

Amennyiben minden a tervek szerint alakul, akkor ősszel is folytatódhat a kultúra virágzása. Szeptemberben a besztercei fesztiválon Szinetár Dóra, Csordás Tibor és Delhusa Gjon ad koncertet. Kiss Ádám, a Dumaszínház humoristája a rekeszizmok átmozgatásáról gondoskodik az ősszel, de operettgála és Prof. Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus előadása is színesíti a programpalettát. A novembert a népzene uralja majd, a megyeszékhelyen lép fel a Csík zenekar – Lovasi András közreműködésével. Decemberben a Nógrád Táncegyüttes 45. karácsonyi gálaműsora és az Ismerős Arcok koncertje kínál felhőtlen kikapcsolódást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!