előadás

2021.11.23. 21:00

Különleges színházi előadásra készülnek Bujákon

Nagy izgalommal tölti el a VII. Pajtaszínház Program a helyi csoportot, amelynek előadására heti rendszerességgel készülnek a településen – közölte a Nemzeti Művelődési Intézet internetes közösségi oldalán.

N. O.

Varga Károlyné Andi, a csoport vezetője az intézménynek úgy nyilatkozott, hogy a csapat lelkesen készül a januári bemutatóra. A Rigófészek elnevezésű társulat új lendülettel, továbbra is Moliere Kényeskedők című darabját gyakorolja Máté Krisztián rendező irányításával.

Hozzátette, hogy a gyakorlás során egyre inkább összeérik a csapat. A biztos szövegtudás elsajátításán túl az sem könnyű feladat, hogy a színpadon teljes mértékben figyeljenek egymásra, az instrukciókra, a mozgásra és a történésekre. Ezenkívül most már a kellékek, a jelmezek, a díszletelemek is előkerülnek a próbákon.

A közleményből az is kiderült, hogy bár a szereplőknek nem kis nehézséget okoz a karakterek megformálása, ugyanakkor egyben izgalmas és vicces feladat is, hiszen a csoport minden tagja kilép a komfortzónájából és valami újdonságot nyújtanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!