Programok

2022.10.13. 17:08

Szombatra programokat szerveznek a szécsényi iskolában

A szombati munkanapon nem lesz tanítás a Páter Bárkányi János Katolikus Általános Iskolában és Gimnáziumban. Az iskolában már hagyomány, hogy minden évben zarándokutat szerveznek a szülők, nagyszülők, gyermekek közös részvételével. Igaz, az elmúlt évben a vírushelyzet miatt nem kerülhetett rá sor. Szombaton viszont megtartják.

Sz. F.

Ludányiné Bella Szilvia, az iskola igazgatóhelyettese elmondta, hogy a Börzsöny északi lábánál lévő Chitari forrásnál található Mária-kegyhelyet látogatják meg. A nap másik felében a festői szépségű Nagybörzsöny szerepel a programjaikban. A kedvelt kisvasutas utazást is beütemezik Nagyirtáspusztára. Az igazgatóhelyettes elmondta, hogy sok visszatérő család vesz rész a hagyományos zarándokúton. Örül, hogy újabbak is csatlakoznak hozzájuk. 

Hozzátette, ezen a napon két továbbképzést is tartanak a pedagógusok részére. A Salgótarjáni Pedagógus Oktatási Központ (POK) szakemberei új digitális módszerekkel ismertetik meg a tanárokat. Ugyancsak a POK szervezésében segítséget nyújtanak a tantestületnek a differenciálással kapcsolatban, az egyéni bánásmódú gyermekek integrálásában, beilleszkedésében. 
 

Címkék#programok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!