Fejlesztések

2022.06.04. 09:00

Több projekt folyamatban van, emellett számos új beruházásra is készülnek Taron

Több beruházás is folyamatban van a településen.

N. O.

Turopoli Zsolt, a község polgármestere elmondta, hogy a kerékpárút munkálatai gőzerővel folynak Pásztó és Bátonyterenye között, érintve Tart is. A projekt megkönnyíti a munkába járást, de hozzájárul a térség fejlődéséhez is. Ezen túlmenően a polgármester bízik benne, hogy hamarosan elkezdhetik a szakemberek az idősek napközi otthonának a felújítását is, amely támogatásnak köszönhetően kívül-belül megszépül majd, de új eszközöket és bútorokat is vásárolnak a tervek szerint. 

A településvezető kiemelte az új bölcsőde építését is, amelyet már nagyon várnak a helyiek, hiszen nagy igény van rá. Feltehetőleg pár hónapon belül ez a beruházás is elkezdődik. A csapadékvíz-elvezetés kivitelezési munkálatait szintén elkezdik a közeljövőben a szakemberek, amely érinti a Szondy, a Rákóczi, a Zrínyi és a Petőfi utak egy-egy szakaszát. Turopoli Zsolt arra is kitért, hogy a Magyar Falu Programban is nyertek támogatást, amelynek köszönhetően a Szondy György út járdájának egy szakasza kaphat majd új köntöst.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában